Próbáld ki, mi történik, ha ezt a pontot masszírozod a homlokodon!

júl18

Egy keményen végigdolgozott nap végén esélyed sincs, hogy kikapcsolódj kicsit és ellátogass kedvenc masszázs szalonodba? Sebaj, ez a módszer gyorsan és ami fontosabb, eredményesen oldja a felgyülemlett feszültséget!

forehead.jpg

Próbáld ki te is! Csak 1 perc!

A különféle masszázsok fantasztikusan képesek ellazítani a fáradt szervezetet, annyi "probléma" azonban mindenképpen van velük, hogy némi szervezést és legalább egy szabad estét igényelnek.

A következő masszázshoz azonban egyikre sem lesz szükséged, sőt, ki sem kell mozdulnod otthonról! Akár a kényelmes ágyadon fekve vagy a fotelben ülve is könnyedén elvégezhető a kezelés.

A mozdulatsor sem túl bonyolult: helyezd a mutatóujjad a két szemöldököd közötti terület egy pontjára és húzd 3 cm-rel felfelé! Itt tartsd meg az ujjad és nem túl erősen, de kezdd el 45-60 másodpercig nyomni! Végeztél is!

1 perc, nem több és máris érezheted jótékony hatásait! A fejfájásod elmúlik, a feszültség már csak távoli emlék és még a szemeidnek is jót tesz, különösen, ha például egész nap egy irodában ültél és a monitort nézted.

Próbáld ki Te is!

(Forrás)

 

Szerző: DD Tomi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr698897958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása