10 pénztárcabarát kütyü a konyhádba!

sze24

Te vagy az aki folyamatosan süt főz és még mos is a konyhában, vagy örülnél ha partnered számára megkönnyíthetnéd a mindennapokat? Akkor ez a 10 pénztárcabarát de praktikus eszköz mindenképpen érdekelni fog!happy_couple_kit.jpg

Mind ismerjük a konyhában töltött idő előnyeit és hátrányait. Szeretjük, ha az a hely ahol az ételeinket készítjük tiszta és rendben van, viszont az ételkészítés gyakran kellemetlen mocsokkal jár. Ennek okán összegyűjtöttünk Nektek a Kütyübazár legújabb kínálatából pár hasznos kiegészítőt, ami garantáltan megkönnyíti a konyhában töltött időt.

1. Automata italadagoló flakonhoz

magic-dispenser.jpg

Ha szereted a nagy, nehezen megemelhető kiszereléseket amikor innivalóról van szó, akkor ez az automata ital adagoló a legjobb barátod lesz, ráadásul nagyon jól tud jönni, ha a kisebb gyerekeket szeretnénk arra rászoktatni, hogy szolgálják ki magukat innivalókkal. Ez az adagoló fej szilikonos foglalattal rendelkezik amely a legtöbb nagy és közepes flakonnal kompatibilis és használhatod szénsavmentes víz, üdítő, gyümölcslé és tej adagolására. A használata egyszerű, akár egy gyorsétteremben és a tisztítása sem jelent kihívást.

Ár: 1992 Ft - Kattints a részletekért

2. Só- és fűszeradagoló

tb1oqzgdoh1gk0jszsyl6rtlpxa.jpg

Unod már, hogy folyton kérdezgetik szerelmes-e a szakács? Bízd akkor magad a só- és fűszeradagolóra, amely garantáltan gondoskodik arról, hogy véletlenül se szaladjon meg a kezed a konyhaművészet során! Nincs többé elsózott, vagy túlfűszerezett menü, hanem mindenből pontosan és csakis annyi kerül bele, amennyit eredetileg is terveztél.

Ár: 2392 Ft - Kattints a részletekért

3. Szilikon muffin forma

ap791732-a_44g3mtya.jpg

Ez a szilikonos muffin forma a kedvenc kiegészítőd lesz a konyhában, ha odavagy ezért a könnyen elkészíthető, mutatós és ízletes finomságért! Különleges és praktikus anyaga által könnyedén sütheted meg benne a kedvenceidet, nem kell aggódnod azért, hogy a tepsihez vagy a papírhoz ragad a tészta és mindemellett az eldobható egyszer használatos formákkal szemben ezt minden alkalommal újra használhatod! Legyen szó muffinról, tojásról vagy egyéb finomságokról a sütögetés nem jár többé kellemetlen meglepetésekkel, ráadásul mosogatógépben is kiválóan mosható.

Ár: 1592 Ft - Kattints a részletekért

4. Elpusztíthatatlan gumikesztyű

rubber_gloves_404d8dda-c320-42be-bbaf-89f3f71ae464.jpg

Ha már használtál a háztartásban egynél többször gumikesztyűt, akkor tudod azt is, hogy sajnos hamar el tudnak használódni. Bekoszolódik, vagy ami még rosszabb: kilyukad. Ezért hoztuk most el neked az elpusztíthatatlan gumikesztyűt, hogy a háztartással kapcsolatos tennivalók alatt magabiztosan óvhasd a kezed és a bőröd a vegyszerektől, baktériumoktól és akár az éles tárgyaktól is, mint például egy kés vagy legyen szó üvegszilánkokról. 

Ár: 1743 Ft - Kattins a részletekért!

5. Vajazó kés

51pypprcf2l_ac_sl1000.jpg

Biztos te is unod már, hogy a vajat nem tudod normálisan kenni egyből, miután kivetted a hűtőből. Várhatsz amíg olvad kicsit, vagy trükközhetsz a mikróval is, de úgy sem lesz az igazi. Most ez a speciális vajazókés megoldást nyújt erre a problémára és akár a kemény, megdermedt vajat is hip-hop kenhetővé teszi számodra, emellett ez a rozsdamentes acélpenge alkalmas sajt és lekvár kenésére is.

Ár: 1743 Ft - Kattints a részletekért

hirlevel_banner.png

6. Szilikon kiöntő edényhez

61xridv-zsl.jpg

A fazekakból, edényekből, serpenyőkből kivarázsolni a leveseket, szószokat, mártásokat vagy egyszerűen csak a megmaradt olajat mindig kihívást okoz, így nagy könnyebbséget jelent az edényre rögzíthető szilikonos kiöntő. Tedd nyugodtan edények, tálak vagy akár serpenyők oldalára és nem kell többé aggódnod, hogy az oldalukon melléfolyik, vagy lecsepeg a kiöntött folyadék.

Ár: 1194 Ft - Kattints a részletekért

7. Szilikon fokhagyma pucoló 2db

61jb6krhwsl_ac_sl1001.jpg

Te is odavagy az egészséges és ízletes fokhagymáért? Ha tehetnéd minden ételbe tennél belőle? Sajnos viszont a pucolása egy kis fejfájást és kellemetlen élményeket okozhat számunkra, markáns illatát rosszabb esetben akár napokig érezheted az ujjaidon. Ha szeretnéd ezt elkerülni akkor ez a szilikonos fokhagyma pucoló megkönnyíti a mindennapjaidat, csupán tedd bele a gerezdeket, tekerd fel, görgesd össze párszor, majd már ki is szórhatod belőle a megpucolt finomságot és a vékony héjakat.

Ár: 1194 Ft - Kattints a részletekért

8. Összecsukható vágódeszka

joseph-vagodeszka-osszecsukhato.jpg

 Mindannyian ismerjük az érzést, amikor az előre összeszeletelt alapanyagot beleöntenénk a készülő ételünkbe, de egy-egy - vagy akár több - kósza darab külön életre kel és könnyen a földön és egyéb nemkívánatos helyekre vándorol. Ez az meghajtható, összecsukható vágódeszka gondoskodik arról, hogy minden egyes apró, vagy nagyobb darabka oda kerüljön, ahova te azt pontosan szeretnéd.

Ár: 1743 Ft - Kattins a részletekért

9. Konzervnyitó, konzervbontó (multifunkciós)

more2_original.jpg

 Ha gyakran kihívást okoz a különböző konzervek felnyitása és még nem találtad meg a tökéletes eszközt ennek a problémának az orvosolására, akkor ez a multifunkciós konzervnyitó Neked való! Praktikus kialakítása végett gyorsan, egyszerűen és mindenek előtt biztonságosan távolíthatod el a fedeleket mindenféle és méretű konzervekről.

Ár: 2994 Ft - Kattints a részletekért

Ár: 1194 Ft - Kattints a részletekért

Szerző: DD Réka

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr616209982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása