Légy gyönyörű Home Office idején is!

ápr02

Ne hagyd el magad a Home Office ideje alatt sem, hiszen ép testben ép lélek! Gondoskodj a külsődről és a kiegyensúlyozott belsődről is hasznos tippjeink segítségével!

szepsegapolas_home_office_alatt.png

7:55, csörög az ébresztő. Itt az ideje felkelni, hisz 8 órától dolgozok! Tipikus Home Office hozzáállás. Most őszintén, kinek van kedve órákat a tükör előtt tölteni, mikor úgyse látja senki? Inkább kikapcsolod a webkamerát a Team meetingeken, minthogy lássák az álmos arcodat, amint épp a huszadik kávéd szürcsölgeted már 10 óra 10 perckor. Valljuk be, kicsúszott az irányítás a kezünk alól. Nincs meg a reggeli rutin, a pirítóst is 11 órakor fogyasztjuk el és a kinézetünkkel meg már nem is törődünk. Sminket és sampont már nem láttunk másfél hete, extrém esetben hajkefét sem. Az első napokban még csak-csak felöltöztünk, próbáltuk az irodai jelleget átültetni a nappalinkba, laptopunkat és a többi kütyüt rendezetten elhelyeztük a dolgozóasztalunkon, céges telefon bekészítve és indulhat a munka! De ez a lelkesedés nem mindenkinél tart ki hosszú távon.

Ahhoz, hogy visszanyerd a motivációd, bizony egy órával munka előtt ajánlatos felkelned, hogy kényelmesen, nem rohanva hangolódj rá a napi teendőkre és nyugodtan fogyaszd el a reggelidet (hisz ez a nap legfontosabb étkezése, mint tudjuk!). Miért is ne lehetnél csinos Home office alatt is? Nem kell takargatnod magad a webkamera előtt, még képet is készíthetsz nap közben (szigorúan szünet alatt! :D) melyet megoszthatsz barátaiddal, ismerőseiddel, hogy milyen energikusan és lelkesen vészeled át ezt az időszakot. 

Szóval mit is kellene tenni?

Először is a reggeli rutint alakítsuk ki. Mint korábban írtam, egy órával munkakezdés előtt kezdjünk el ébredezni és fogadjuk meg, hogy a "még 5 perc" mágikus ördögi köréből kiszállunk és egy hirtelen mozdulattal a fürdőszoba felé vesszük az irányt. Kezdődhet a fogmosás, melyhez a leginnovatívabb 4D-s fogkefét ajánlom minden kedves Olvasónak. Sőt mi több, fogkrém adagolót is rendelhetünk mellé, melyhez fogkefe tartó is jár. 

more3_original_5.jpgmore1_original_9.jpg

Ragyogó mosolyt érhetünk el, hiszen  háromoldalas fej 45 fokos szöget zár be, amely lehetővé teszi, hogy a fogak teljes felületét lefedje. Ráadásul a csomag két darabot tartalmaz, így a párodat is meglepheted vele. 

Ha a fogmosással elkészültünk, ideje, hogy arcunk puhaságával is törődjünk egy kicsit. Nincs kifogás, most elég idővel rendelkezel ahhoz, hogy egy frissítő arcmasszázzsal vágj bele a napba. De ha nem akarsz fél órát ezzel tölteni, én azt is meg tudom érteni. A gyorsaságot és hatékonyságot figyelembe véve az újratölthető masszírozó arctisztító minden elvárást túlteljesít. Gazdaságos és egyszerű módszer az arc mély tisztításához.

innovagoods-ujratoltheto-masszirozo-arctisztito_2.jpginnovagoods-ujratoltheto-masszirozo-arctisztito_3.jpg

Tökéletes szépségápolási eszköz azoknak, akik puha, egészséges és sugárzó arcbőrt szeretnének elérni. Ráadásul sminkelés előtt gyönyörűen egyenletessé és mindenféle szennyeződéstől mentessé varázsol. Így sokkal egyszerűbb lesz az alapozót felvinni és egyenletesen eloszlatni. Na de ahhoz, hogy alapos munkát végezzünk a sminkelésnél, elengedhetetlen a megfelelő fény.. A mosdókagyló előtt behajolva a tükörhöz nem olyan kellemes a make-up rutin. Egyszerűbb lenne, ha ezt ülve, az érintős asztali tükör segítségével oldanánk meg. Modern és funkcionális design-nak köszönhetően egy érintéssel felkapcsolódik a LED lámpa és közelebb hajolva pár perc alatt elkészülhetünk. Egy kis korrektor, szempillaspirál, szájfény/rúzs, szemöldökceruza és voilá, kész a napi smink. Eddig nem tartunk többnél, mint 15 perc készülődési idő. 

Most jön a frizura. Egyenes, hullámos, göndör, felfogott, leengedett, oldalra fogott, sima fonásba, vagy parketta fonásba...? Rengeteg féle variáció, alig tudunk dönteni! Viszont ha az eleganciát részesíted előnyben és fontos számodra a szalonszépségű megjelenés, akkor mindenképp a göndör haj mellett teszem le a voksot. Az EasyCurl Italian hajsütővassal gyönyörű loknikat varázsolhatsz magadnak, ráadásul a göndör fürtök több napig is benne maradnak a hajadba, csupán fújd be megfelelő mennyiségű hajlakkal.

 

7994.jpg

Ha a minden lokni a helyére került, elérkezhet a nap legfontosabb étkezése: a reggeli! Finomabbnál finomabb ételeket készíthetsz, nem kell leragadni a pirítós vajjal kategóriában. Zabkása, avokádós toast, tükörtojás gazdagon sonkával, baconnel, rengeteg friss zöldséggel, vagy éppen az előző cikkben említett banán palacsinta. És a frissen facsart narancs dzsúzról se feledkezz meg! 

Szóval eddig mindent megtettünk annak érdekében, hogy frissen és üdén vágjunk bele a Home Office munkálatokba. Már csak egy dolgot kell leszögezzek: ne pizsiben dolgozz. Nem is muszáj a legmenőbb üzleti szerelésed felvenni, egy arany közép út farmer inggel tökéletes választás. Lezser, kényelmes és ha a főnök hív, akkor sem kell két másodpercen belül új szerelést felvenned. 

 

Ha további szépségápolási terméket szeretnél kipróbálni most akciós árakon, mindenképpen látogasd meg a Diamond Deal Tavaszi Termék Kiárusítás weboldalát!

alcimsor_hozzaadasa.png

Szerző: DD_Niki

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr8215580570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása