5 szépészeti kezelés, amit már februárban érdemes elkezdeni!

feb19

f1.jpg

Az alábbi 5 pontban összegyűjtöttük neked azokat a szépségápolással kapcsolatos kezeléseket, amelyeknek kifejezetten kedvez a jelenlegi téli, hűvösebb idő, illetve csokorba szedtük azokat a szolgáltatásokat, melyeket javallott kúraszerűen alkalmazni, és amiket még pont időben végig tudsz csinálni, mielőtt beköszöntene a napsütéses időszak.


1.) Tartós szőrtelenítés


Manapság méltán népszerűek a tartós szőrtelenítő kezelések, melyek hosszú távon segítenek megszabadulni a makacs szőrszálaktól. Biztos te is unod már az elavult és fájdalmas procedúrát, melynek keretében fájdalmasan rövid időre, de megszabadulhatsz szőrszálaidtól. Csakhogy kinek van kedve ahhoz, hogy ezt a kellemetlen folyamatot hetente vagy akár néhány naponta ismételgesse? A borotva gondolatától is kiráz minket a hideg, a gyantázás meg egyenesen felér egy kínzással. Ezekre a problémákra nyújtanak hosszú távú megoldást a különböző technikájú tartós szőrtelenítések. Mivel ahhoz, hogy a kezelés sikeres legyen, és hosszú időre búcsút inthess a szőrszálaidnak több kezelésre van szükség, így érdemes már télen elkezdeni a kúrát, hogy a bikiniszezonra már ne kelljen a borotvával bajlódni.


2.) Arckezelések


A napsütéses időszak nem kedvez az arckezelések bizonyos fajtáinak. Így amennyiben ezekre a típusú kezelésekre lenne szükséged, érdemes még azelőtt kipróbálnod, mielőtt beköszöntene a jó idő. Többek között megemlíthetjük a csiszolással járó kezeléseket pl.: a mikroabráziós arckezelést, vagy a hámlasztással járó kezeléseket, melyek jótékony hatásait sajnos a napsütéses időszakban, a nyári melegben nélkülöznünk kell. Hasonló a helyzet az ionizációs kezelésekkel, melyek segítségével búcsút inthetsz a megjelenő ráncaidnak, sajnos neki sem kedvez a napsütés, így ha szeretnél megszabadulni ráncaidtól, érdemes még most belevágnod. Na nem szó szerint, hiszen ezek a kezelések non-invazív-ak vagyis vágás nélkül szabadítanak meg a makacs ráncocskáktól. Ezek a típusú kezelések akkor a leghatásosabbak, ha kúra szerűen alkalmazzuk őket, így mindenképp érdemes még most elkezdened, hogy időben végig csinálhasd a kúrát.

f2.jpg


3.) Alakformálás


„A nyári forma télen készül” - tartja a mondás, és mennyire igaz. Ahhoz, hogy nyáron igazán jól érezhesd magad a fürdőruhádban, időben el kell kezdened a felkészülést. Sajnos a jelenlegi időszak nem kedvez azoknak, akik edzőteremben formálnák alakjukat, hiszen a korlátozások feloldásáig erre sajnos nincs lehetőség.

Ezzel szemben azonban számos olyan alakformáló szolgáltatás van, amelyre most is lehetőséged nyílik. Ha valódi mozgásra vágysz, ajánljuk neked a gépi kezeléseket, pl.: a hypoxi kezelést, melynek keretében egy vákuumos bicikli segítségével szabadulhatsz meg a feleslegtől. Továbbá, hatásos segítséget nyújt a makacs zsírpárnák ellen a VelaShape kezelés, mely Vibrotréner kezeléssel kombinálva biztosítja a leghatásosabb eredményt. A kezelés műtéti beavatkozás nélkül átformálja és karcsúsítja az alakot, kisimítja a bőrt, így kúraszerű alkalmazása esetén bomba formába kerülhetsz a bikiniszezonra. Ha a kényelmesebb megoldások híve vagy, akkor szemezgethetsz a HIFU kezelések közül, hiszen ezeknél a kezeléseknél energiabefektetés nélkül szabadulhatsz meg a feleslegtől, műtéti beavatkozások, hegek és hosszadalmas gyógyulási idő nélkül.


4.) Cellulit kezelések


Az előző pontunkhoz nagyon hasonló témáról lesz szó a cellulit kezeléseknél is. Szinte minden hölgy találkozik élete során legalább egyszer a kellemetlen problémával, melyet a cellulit, ismertebb nevén a narancsbőr megjelenése okoz. Sok esetben a narancsbőr megjelenését tévesen egy lapon említjük a túlsúly megjelenésével, pedig korán sincs így. A vékony, tökéletes alakú hölgyek is ugyanúgy találkozhatnak ezzel a problémával. Genetikai tényezők mellett számos külső körülmény befolyásolja a narancsbőr megjelenését. Ilyen például a nem megfelelő táplálkozás, a stresszes életmód, a túlzott alkoholfogyasztás, az ülő munka, a mozgásszegény életmód, és az esetlegesen fennálló anyagcsere problémák is. A súlyfelesleg mellett az a másik olyan kellemetlen tünet, mely hajlamos elvenni a hölgyek önbizalmát attól, hogy nyáron belebújjanak a kedvenc bikinijükbe. Kár lenne lemondani a strandolást, hiszen manapság számtalan megoldás létezik a problémára. A már fentebb említett gépi kezelések mellett, hatásos megoldásul szolgálhat a cellulit masszázs mely történet géppel, vagy akár kézzel is.

f3.jpg


5.) Sminktetoválások


Ha unod a reggeli hosszadalmas készülődést, a folytonos rajzolgatást, ideje elgondolkoznod azon,
hogy hosszabb távú megoldás után nézz: a sminktetoválás lehet a megoldás. Sajnos nem mindenkit áldott meg a természet azzal, hogy tökéletesen íves, formás szemöldöke legyen. Ha számodra is ismerős a probléma, nézz szét szemöldök tetoválások között, melyek segítségével rengeteg időt megspórolhatsz a reggeli készülődésből, ráadásul eldobhatod a sminkceruzádat is, hiszen garantáltan nem lesz rá szükség.

Számtalan technika közül választhatsz, így szemöldököd lehet természetes hatású, púderes, szálas, vagy akár karakteresebb satíros is, egy biztos, garantáltan tökéletes keretet biztosít majd arcodnak. Természetesen nem csak szemöldöktetoválásra van lehetőség, szemhéjkontúrozásra, vagy akár szájtetoválásra is benevezhetsz, így a minimálisra csökkentheted a reggeli készülődés idejét. Bár a sminktetováló szalonok egész évben tárt kapukkal várnak, akik igazán jártasak a témában azok tudják, hogy a sminktetoválást sokkal inkább javallott az őszi/téli időszakra időzíteni, mivel a tetovált felületet sokáig nem érheti erős fény, így alighanem a legjobb időt választod, ha most kerítesz rá sort.

f4.jpg
Sosem késő tenni Önmagadért, tedd meg te is az első lépést a céljaid felé, így önbizalommal telve, boldogan köszöntheted majd a jó időt. Ne halogasd tovább, hiszen az álmaid nem váltják valóra Önmagukat. :)

Szerző: DD Réka

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr2016432608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása