Karácsonyi ajándékötletek, akár az utolsó pillanatokra is

dec21

Van még egy-két karácsonyi ajándék, ami hiányzik a tarsolyodból? Adunk néhány tippet, mivel gazdagodhat a család karácsonyi kincsesládája!

christmas-2971961_960_720.jpg

Kattints a "Tovább" gombra, hogyha fel szeretnéd fedezni, miket vásárolhatsz otthonodból, pillanatok alatt!

A nagy kérdés általában az, hogy kinek, mit, milyen formában, mennyiért, hol és mikor vegyél annak érdekében, hogy a megajándékozott éppúgy elégedett legyen, mint te magad.

A legnépszerűbb DiamondDeal ajánlataink közül válogattunk neked. Először is megnézheted, milyen lehetőségek vannak árkategóriák szerint, azaz kiválaszthatod mennyit enged a saját büdzséd. Azon belül pedig tovább bontogathatod az ajándékokat, hogy kinek melyiket vennéd meg legszívesebben családtagjaid, barátaid körében.

És ami a legjobb

Ha a bankkártyás fizetési lehetőséget választod, kuponodat azonnal megkapod felhasználói fiókodba, így akár még szenteste is megveheted a kiszemelt ajánlatot. Tehát, a mikor és hol vedd meg az ajándékot kérdésre a válasz bárhol, bármikor egy okostelefon vagy számítógép és bankkártya segítségével.

Apropó, van még egy klassz hírünk számodra: karácsonyi kuponjainkat bőven karácsony után is be lehet váltani, 2-3 hónapig, hiszen hosszú lejáratú kuponokról van szó, hogy mindenkinek jusson ideje egy-egy időpontot egyeztetni a szolgáltatásokra, melyeket igénybe kíván venni.

5 ezer forintig

5 ezer Ft alatti ajándékok, bárkinek

Gasztronómia

Ínyenc ismerőseidet megörvendeztetheted étel-ital fogyasztására jogosító kuponnal, mely akár lehet egy Kétszemélyes lovagi tál, akár Cseh sörök kóstolója, választható előétellel, szintén 2 fő részére.

love-1951386_960_720.jpg

Masszázsköltemények

Egy teljes testre szóló, 90 perces svédmasszázs bárkinek jól jöhet a dolgos hétköznapok jutalmaként. Fejfájással küzdő ismerőseidnek ajánljuk a 60 perces migrénűző gerincmasszázst, melynek segítségével tiszta lappal indíthatja az új évet. Talán az egyik legkülönlegesebb az egyéni masszázsok közül a lávaköves masszázs, melyet 60 perces vagy 90 perces verzióban is elérhetsz, kedvező áron.

massage-2768832_960_720.jpg

 5 ezer Ft alatti ajándék kifejezetten hölgyek vagy urak számára

Ajándékkártyát is vehetsz 10 ezer Forint értékben, mely tetszőleges kezelésre beváltható, a hölgyek nagy örömére. 3x60 perces svédmasszázs bérlettel, bármely stresszes életvitelű férfi életét megkönnyítheted. 

5-10 ezer Ft között

A hölgyek imádják az effajta ajándéktípust: 5 kezelést kapnak, egyetlen kuponnal, ha ezt az opciót választod.

Kifejezetten uraknak szeretnénk kedveskedni, 4-kezes stresszoldó masszázs kuponunkkal, melyet 90 percben lehet igénybe venni.

Hölgyek és urak egyaránt örülni fognak, hogyha gondolsz az egészségükre. Akár Komplett szemüvegkészítést is ajándékozhatsz ezen árkategórián belül, vagy hogyha évek óta hajhullással küszködik valaki, hajnövekedést serkentő mezoterápiás kezelés kuponunkat ajánljuk. 4 az 1-ben állószoláriumban pedig egyszerre lehet fogyni és barnulni, mely a téli időszakban szintén hasznos ajándék lehet bárki számára (megsúgjuk: hogyha 2018.12.23-ig vásárolsz, ez utóbbi kupont még az 5 ezer Forint alatti kategóriákban találhatod meg).  

10 ezer Forint felett

Relaxációra vágyóknak: 240 perces kikapcsolódási lehetőség: páros masszázs és wellness formájában.

Művészlelkeknek: kisállat műtermi fotózáson vehetnek részt a szerencsés megajándékozottak házi kedvencük társaságában. Sőt, aki jobban érdeklődik a fotózás világa iránt, 10 órás privát fotós képzés kuponnal a fotózás alapjait is elsajátíthatja.

Adrenalinbombára vágyóknak: az igazán bátrak szinte korlátlan sebességgel száguldozhatnak élményvezetési kuponokkal, vagy sárkányrepülőzést vagy úgynevezett girokopterezést is kipróbálhatnak.

medikopter-2175770_960_720.jpg

+ 1 tipp Az egyik legkelendőbb DiamondDeal kupon kategória pedig az élménylövészet, melyek közül ezen a linken keresztül válogathatsz. Általában 10 ezer forint feletti áron, de az igazán szemfülesek felfedezhetnek maguknak 5-10 ezer forintos kuponokat is.

Hogyha pedig szívesen átböngésznéd a többi ajánlatunkat is, kattints erre a linkre

Békés, meghitt karácsonyi ünnepeket kívánok! :) DD Kriszti 

 Kövesd blogunkat, ha szeretnél további érdekességekről olvasni! Új bejegyzéseink a Facebook oldalunkon is megjelennek, lájkolj minket ott is! Köszönjük! ;)

 Képek forrása: pixabay.com 

Szerző: DD Kriszti

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr6414501548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása