Ajándék ötletek minden alkalomra!

ápr03

Szeretnéd a szeretteidet a legjobb ajándékokkal meglepni? Ne bízd a véletlenre és tudj meg többet arról, hogy minek örülhetne a szívedhez legközelebb állók! Cikkünk segítséget nyújt a tökéletes ajándék kiválasztásában!

ajandek_otletek.png

Ajándékozni öröm! Csak az előtte való hosszas kutakodás a tökéletes meglepetés után... na azt nem mindenki szereti! "Fog ez vajon tetszeni? Jól áll majd neki? Fogja hordani, használni? Remélem nem a padláson landol" és még sok ehhez hasonló gondolat pörög le az agyunkban, miközben hetekig tűnődünk, gondolkodunk és nyomozunk a megfelelő ajándék után. Aztán elérkezik a határidő... már csak egy nap maradt! Ajándék sehol, ötletünk még annyi se mint eddig és ócsároljuk magunkat, hogy miért nem tudtuk már eldönteni végre és egyszerűen minden gondolkozás nélkül megrendelni? 

A másik véglet, hogy nem is töprengünk rajta, majd szembe jön velünk a boltban az ajándék - gondoljuk magunkban. De nem így lett, egy nappal az esemény előtt leblokkolunk és fejt vesztve rohanunk egyik boltból a másikba. Levesszük az első terméket amit meglátunk, mondván " jó lesz az még neki valamire!". 

Az ilyen kínos szituációk elkerülésére hoztunk el egy összeállítást a Diamond Deal Tavaszi Termék Kiárusításából, ahol megannyi szuper ötletet meríthetsz ajándékozáshoz!

 

1. S7 okosóra

Az okosórák piaca felrobbant az elmúlt években, a kereslet és az igény egyre csak nő az okos kütyükre. Nem is csoda, hisz remek társad lehet a mindennapokban és divatos megjelenést is kölcsönöz. Szenzációs találmány, egyszerűen összekapcsolod a mobiltelefonnal és a legtöbb funkciót kényelmesen az órád segítségével elvégezheted. Legyen szó üzenetküldésről, lépésszámlálóról, vérnyomás mérésről, alvásfigyelésről vagy zenevezérlésről, az S7 okosóra mindezt könnyen, gyorsan és praktikusan elvégzi! Ráadásul 2 színben veheted meg, akár egyet magadnak és egyet párodnak! 

34en862hproduct_pic_71d274d20edd26c178500ca1a3b89c5e_1824836_6_medium.jpg

ora.jpg

 

 

2. Objektív okostelefonhoz

A legtöbb családban általában akad egy személy, aki felcsap fotósnak. Legalább is hobbifotósnak, aki minden családi eseményen minimum 150 képet készít és büszkén osztja meg a világgal a különböző közösségi hálózatokon. Viszont sajnos nem mindig sikerülnek jól a fotók, elmosódnak, szemcsések lesznek, elmozdulnak rajta az emberek, vagy éppen a telefon nem tud jó minőségű képet készíteni. A legmegfelelőbb ajándék nekik az okostelefonra csatlakoztatható objektív, mellyel bármilyen pillanatot kiváló minőségben tudnak megörökíteni! Szinte bármely okostelefonra felcsíptethető és bármely operációs rendszerrel összeköthető!

more1_original_2.jpg

more2_original_3.jpg

 

 

3. Öngyújtó electro USB

Biztos van olyan ismerősöd, aki megállás nélkül dohányzik és gyakran előfordul vele, hogy elhagyja az öngyújtóját. Mindig mástól kell kérnie, aztán vagy szerencsével jár, vagy nem. De lehet, hogy éppen most ismertél magadra! A megoldás: egy olyan praktikus öngyújtó beszerzése, amin mindkét szemed rajta van és féltve őrzöd! A pendriveként is funkcionáló öngyújtó nem csak dohányzásra alkalmas, de adatokat, fényképeket, videókat és minden fontos dokumentumot is tárolhat az ajándékozott rajta! Bátran állíthatom, hogy a tárgy elhagyásának  esélye jelentősen lecsökken.

ongyujto-electro-usb_103819_4.jpg

ongyujto-electro-usb_103819.jpg

 

 

4. Mr. Right & Mrs. Always Right bögrék

Ha egy vicces, romantikus, jópofa és ötletes ajándékot keresel párodnak, akkor nem szabad a Mr és Mrs bögrék mellett elmenni. Ezen a bögrén is érvényesül  a "nőknek mindig igaza van" állítás. Uraim, a párotokra ismertetek? Akkor mindenképp lepjétek meg Őt ezzel a különleges termékkel. Nem csak valentin napon lehet romantikus dolgokat ajándékozni, hanem az év bármely napján! A siker garantált, a mosoly azonnal kiül kedvesetek arcára! Dobjátok fel a reggeli kávé rituálét, hogy jól induljon a nap!

mr-right-mrs-always-right-bogrek.jpg

mr-right-mrs-always-right-bogrek_1.jpg

 

 5. Mr. és Mrs. borospohár

Közeleg az évforduló és még mindig nincs ötleted? Lássuk csak... mivel is tudnánk meglepetést okozni? Mondjuk egy romantikus vacsorával? Bingó! Azzal nem lőhetünk mellé. És mi dukál még egy elegáns vacsorához? A kedvenc borunk! Fehér, vörös, száraz, félszáraz, mindegy, csak ne hiányozzon az asztalról! Ha pedig igazán ki akarod fejezni szereteted és humorodat is egyben, válaszd a Mr. és Mrs. borospoharat. Koccintsatok magatokra és az együtt töltött csodás évekre! 

mr-es-mrs-feliratu-boros-poharak_1.jpg

 

6. Oh my home fényképkeret csipeszekkel

Ennél az ajándék típusnál kiélheted a kreativitásod! A ,,DIY", azaz ,,Csináld magad" ajándékok a legnépszerűbbek manapság! Képzeletednek semmi nem szabhat határt. Nyomtass közös fotókat, idézeteket, képeket olyan helyekről ahova el szeretnétek jutni, vicces képeket, állatos képeket, az ajándékozott kedvenc hobbijáról képeket...igazából bármiről! Akár saját kezüleg is rajzolhatsz, alkothatsz. Szülinapra jó ajándék ötlet ha a "Boldog Szülinapot" vagy "Happy Birthday" minden betűjét egyesével csipesszel rögzíted a fényképkereten. Valósítsd meg ötleteidet és lepd meg szerettedet ezzel a kreatív ajándékkal!

oh-my-home-fenykepkeret-csipeszekkel-6-fenykephez.jpg

oh-my-home-fenykepkeret-csipeszekkel-6-fenykephez_2.jpg

 

 

 7. Glow Pillow Szív alakú LED párna

 Ajándékozz szívet szíved választottjának! Melyik hölgy ne szeretné a pihe puha apró cukiságot, amelyek még szív alakúak is? Egyenesen elolvadnak tőle! Jobban ki sem fejezhetnéd szerelmedet. Nem csak ötletes, de praktikus ajándék is. Minden este a világító párnán hajthatja le fejét kedvesed. A látvány és a hangulat magárt beszél! A Glow Pillow szív párna romantikus, ötletes és nagyon praktikus!

more2_original_4.jpg

 

 

Ha inspirálódni szeretnél, látogasd meg a Diamond Deal Tavaszi Kiárusítását, ahol megannyi szuper ajándék ötletet találhatsz!

alcimsor_hozzaadasa.png

 

Szerző: DD_Niki

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr6915581064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása