Ajándék magadnak és másoknak? Igen!

nov27

Sokat tűnődsz azon, hogy mikor és mit lenne érdemes megvenned? Mi lenne jó idén ajándékba az ünnepek közeledtével, esetleg magadat is meglepnéd valamivel? Ebben a cikkben segítünk adni pár ötletet!

fb_post_1.jpg

Mivel már beköszöntött a hideg időszak, így érdemes olyan ötletekkel előállni, amik könnyen felhasználhatóak ilyenkor is. Ha esetleg élménnyel akarunk megajándékozni másokat vagy magunkat, ne kelljen hónapokat várni a felhasználásra, mert az ember könnyen megfeledkezik azt beváltani.

kari_1.jpg

Az idei egyik legnagyobb sláger a masszázs kategória, legyen szó egyéni, vagy akár páros masszázsokról. A masszázs kiváló stresszoldó és életminőséget javító kezelés, amely fajtánként eltérő plusz jótékony hatásokkal is bír. Legyen szó egy svédmasszázsról, vagy egy lomi-lomi hawaii masszázsról, a különleges felfrissülés sosem marad el és könnyen egzotikus felfrissülést nyújthat a téli napokon, így megfeledkezhetünk a cudar időjárásról egy kis időre.

A Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió idén Black Friday alkalmából kifejezetten olyan ajánlatokra ad 30%-os akciót, amelyek a téli időszaki felhasználásra specializálódott. Ezek között van a korábban említett masszázsok és páros masszázsok összes ajánlata, amely a legjobb ajándékok között van szeretteinknek, vagy akár saját magunk számára is kiváló alakformálási kezelések közül válogathatunk, ha időben szeretnénk gondoskodni a hőn áhított vonalainkról. Emellett érdemes tudni, hogy az SHR végleges szőrtelenítésnek is most kezdődik a szezonja, hiszen egy ilyen kezelés után célszerű elkerülni a hosszan tartó napfényt, így most ezeket a kezeléseket is 30%-os akcióval érhetitek el a weboldalon.

kari_2.jpg

Visszatérve a masszázsokhoz, amely egy igazi gyógyír a megfáradt testnek és léleknek egyaránt, nézzünk egy pár kivételes lehetőséget! Érdemes a masszázsokhoz fordulni probléma megelőző jelleggel is, hiszen testünknek szüksége van arra, hogy felkészüljön egy nehezebb időszak viszontagságaira.

Kiemelkedő egzotikus választás az indiai ayurvédikus meleg olajos masszázs, amely kivételes relaxáló hatást gyakorol az emberi testre a kellemes hőmérsékletű és aromájú olaj segítségével és a speciális technikán alapuló kezelés hatására az ember úgy érzi, hogy messzi tájakon tesz utazást. Erre a masszázsra be lehet jelentkezni egyedül, de akár párban is!

Másik trópusi egzotikum a korábban említett LOMI-LOMI hawaii masszázs, amely egyedi hullámzó mozdulataival elrepít minket a sziget tengerpartjaira és igazi megnyugvást hoz a léleknek ez az ősi korokból származó technika. A polinéz masszázs nem csak, hogy teljesen levisz minket alfába, de a testünkben megbúvó izomgörcsöket is hatékonyan ellágyítja, így nem kell többé aggódni a sajgó, álmatlan éjszakától.

Az igazán ínyencek is könnyedén megtalálhatják maguk és szeretteik számára a tökéletes masszázst, ha szétnéz a prémium kategóriában, hiszen különböző olajok és eljárásmódok közül mindenki rátalál a legideálisabb döntésre. A legnívósabb ajánlatok között található az Elixír és az orosz cárnő mámor masszázsok, ami kifejezetten a legkülönlegesebb alapanyagokat tartalmazzák, mint a joghurt hidratáló ereje, vagy a kaviár megszámlálhatatlan jó tulajdonsága, így a kedvenceink közé tartoznak.

Párban szép az élet, úgyhogy ha egy kedves pár ismerősödet, vagy magatokat lepnéd meg egyedülálló élménnyel, akkor nézz körül a páros masszázsok között bátran. Egy üdítő masszázs kivételesebb érzést tud kelteni, ha megosztjuk egy olyan emberrel, aki fontos számunkra, legyen az egy pár, egy rokon, vagy akár egy barát. Választhatunk klasszikus télies illatokat, amely az ünnepekre hangol még jobban, mint például a narancs-fahéjjal illóolajos páros masszázst, vagy az alma-fahéj variációt, esetleg a szilva-gyömbér lazító és frissítő erejét, de akár felkészülhetünk a betegségek ellen egy immunerősítő páros masszázzsal, vagy elmehetünk egy trópusi utazásra a passiógyümölcsös masszázs által is.

Száz szónak is egy a vége, idén a lehetőségek tárháza nyílik meg előttünk, ha masszázsokról van szó, találunk mindenfélét, ami szem szájnak ingere, ha pedig nehéz a döntés ennyi ajánlat között, most akciósan többet is meg tudsz venni, annyi a teendő, hogy a KOSÁR oldalon a "Kupon beváltása" mezőbe beírod a BF2019 kuponkódot, majd rákattintasz a "Kupon beváltása" gombra és az akciós ajánlatokból le is került a 30%.

kari_3.jpg

Fontos, az akció érvényesítéséhez a helyes kupon kód:

BF2019

Mindezek mellett van lehetőségünk az alakformáló kezelések közül is bőven válogatni. Ha esetleg jelezte egy szeretted, hogy régóta szeretne már karcsúsítani vagy feszesíteni, de sosincs ideje az edzőterembe látogatni, akkor érdemes itt válogatni.

Alakformáló kezeléseink közé soroljuk a köpölyözést (más néven vákuummasszázst), mivel hatékony a zsírégetés területén is, viszont emellett még számos pozitív hatással rendelkezik, például az egyik legkiválóbb méregtelenítő kezelés! Ha már méregtelenítésről esett szó, a másik kiváló kezelés a mézes fogyasztó masszázs, ami a valódi méz erejével alakít át minket, temérdek jótékony hatásaival. Ha kifejezetten egy-egy területre szeretnénk koncentrálni, akkor erre is van lehetőség, mint a mellfeszesítő vagy a popsi feszesítő masszázs esetében. Aki pedig a legmodernebb technológiák híve, akkor is több választási lehetősége van, a legkorszerűbb kezelés a Syneron VelaShape gép segítségével történik, de érdemes figyelmet fordítani az ultratone kezelésre és a 3D vibrációs trénerre is.

Mindezek mellett ne felejtsük el, hogy a téli szezon az alkalmas idő, ha végleges szőrtelenítésben gondolkodunk, mivel a kezelések után bőrünket nem tehetjük ki túlzott napfénynek, így még jól is jöhet a borús, sötét időszak. Ebben az esetben valószínűleg nem ajándékként gondolunk egy ilyen lehetőségre, mivel félő, hogy az ajándékozott esetleg célzásnak venné a kezelést (bár ki tudja), de itt a remek alkalom, hogy ezúttal magunkra is gondoljunk egy kicsit. Ha már unod, hogy heti-havi szinten fájdalmas procedúráknak és átmeneti megoldásoknak kell alávetned magad a szőrtelen, sima test érdekében, akkor Neked való az SHR végleges szőrtelenítés. Legyen szó kis terület vagy nagy terület kezeléséről, ez a legmodernebb és legpraktikusabb módja annak, hogy örökre búcsút mondhass a zavaró szőrszálaknak!

Lényegében Hölgyeim és Uraim november utolsó hétvégéje kiváló alkalom arra, hogy egyrészt foglalkozzunk Önös érdekeinkkel, de arra is, hogy egy kis előre gondoskodással szeretteinknek a legjobb ajándékokat válogassuk össze, és a karácsonyfa mellett, mi is ragyoghassunk a büszkeségtől!

Ne felejtsétek, a kupon kód:

BF2019

Kellemes készülődést és megújulást mindenkinek!

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr2315326950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása