Micsoda? Az okostelefon hizlal?

jún20

Azt már mindenki tudja, hogy az elalvás előtti mobilozás nem túl egészséges, hiszen amellett, hogy rontja a szemeinket, az alvást követő agyi aktivitásra sincs túl jó hatással... 

147504214.jpg

Most azonban egy újabb kutatás eredménye jelent meg, ami még ettől is érdekesebb és elbizonytalanítóbb a használatukkal kapcsolatban..

Olvass tovább, ha érdekel..

Amióta az okostelefonok megjelentek és hódító útjukra indultak, mondhatjuk, hogy már a pihenésünket és az éjszakáinkat is elkezdték megzavarni.. 

A chicagói Northwesten Egyetem kutatói szerint az este, sötétben telefon kijelzőjéről szűrődő fény teljesen összekavarja az anyagcserét. Olyan alanyokat vizsgáltak, akik esténként az ágyban folyamatosan telefonoznak, és kiderült, hogy az inzulinrendszerük felborul, aminek egy következménye lehet a 2-es típusú diabétesz. De a zsírraktározással is kapcsolatba hozták, ami azt jelenti, hogy már 10 perc esti rendszeres telefonos netezés és hízást eredményezhet, durva ugye?

handy-sucht-di_t-1024x639.jpg

Már az is segíthet, ha csökkented a fényerőt, de természetesen a legjobb, ha kikapcsolod!

Nézz szét a DiamondDeal ajánlatai között, hátha találsz valami kedvedre valót! KATT IDE! :) 

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr328825712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása