24 órás nagy nyári italkúra: idd magad szépre!

jún16

Bőrünk egészségének és szépségének megőrzése nem csak azon múlik, hogy milyen kenceficéket használunk, hanem azon is, hogy milyen élelmiszereket, vagy épp italokat fogyasztunk. Most arra adunk ötleteket, milyen folyadékok fogyasztásával tudod elérni, hogy bőröd egészséges és fiatalos maradjon.

4038c6_946c45c8c8e54e6abff3f5e4cf69c751_jpg_srz_1349_899_85_22_0_50_1_20_0.jpg

Következzen hát a 24 órás nagy nyári italkúra! 

Reggel

A reggelt érdemes egy zöld turmixszal indítani. A spenótból és a leveles kelből készített zöldturmix A-vitamin tartalma a sejtnövekedést és sejtmegújulást segíti elő, C-vitamin és réztartalma pedig erősíti a bőrt, illetve segíti a gyorsabb regenerálódást.

20140612ez-zsir-zold-turmix-csodaszer.jpg

Napközben

Napközben a legalapvetőbb folyadékot, a vizet fogyaszd, abból is minimum 2 litert. Már írtunk Nektek erről egy csudajó cikket, hogy miért is érdemes több vizet fogyasztani. Ettől ugyanis a bőröd simább, rugalmasabb, fiatalosabb és hidratáltabb lesz, emellett pedig még egészségesebb kinézetet is kap. Ezután egy tejeskávét is ihatsz, amit ha lehet, inkább szója tejjel fogyassz. Ez megvéd a nap okozta ráncosodástól, ásványi anyag- és fehérjetartalma pedig csökkenti a bőr sötétedését és elszíneződését.  

20160615idd-magad-szepre-probald-ki1.jpg

Délután

Délután jöhet egy kis zöld tea, ami tele van antioxidánsokkal, amelyek védelmet nyújtanak a bőrnek az UV sugárzások ellen, így csökkentik a leégés és gyulladás kockázatát is. 

yesil-cayin-faydalari.jpg

Este

A gránátalmalé szintén antioxidánsokkal teli, ráadásul kétszer annyi van benne, mint a zöld teában, ezáltal serkenti a kollagénképződést, aminek hatására pedig csökkennek a ráncok. Tehát ezt sem érdemes kihagyni a 24 órás folyadékkúrádból, ha már nekikezdtél!

apple-elderflower-pomegranate-smoothie-wide.jpg

Nézz szét a DiamondDeal ajánlatai között, hátha találsz valami kedvedre valót! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

 

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr558814126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása