Mit tehetsz a húsvéti kölnifelhő ellen?

már24

Már csak pár nap van húsvétig, a menü már összeállt a fejedben, a dekoráció egy része is kész, de te előre félsz. Egyre csak az jár a fejedben, hogy idén is felsorakoznak a kedves rokonok és ismerősök, hogy hajadat a legrémesebb pacsulikkal áztassák el, melyet aztán lehetetlen kimosni. Vagy mégis sikerülhet?

hajszag.jpg

Joggal tehetjük fel, hogy idén sem a kedvenc parfümöddel érkeznek a locsolók, hogy jól nyakon öntsenek, ezért az sem egy rossz ötlet, ha a locsolkodni szándékozóknak a kezébe nyomod a saját kedvencedet, amit minden nap használsz. Bár így nem lesz olcsó mulatság, de legalább az illatot te választhattad ki. :)

Ha ezt nem szeretnéd - azért szögezzük le, 8-10 fújás még a kedvenc illatodból is sok lehet a nap végére, és egy egész házat beillatosíthatsz pusztán a hajaddal, és a locsolókat sem akarod megbántani azzal, hogy elhúzol otthonról túrázni, vagy wellnessezni, vagy bárhova máshova, akkor egy napig kénytelen leszel tűrni, de utána ideje lesz megszabadulni a kölni kavalkádtól!

Ehhez ajánljuk neked a házilag is könnyedén elkészíthető borsmentás hajvizet, mely minden hajtípusra alkalmas, és nem csak az illatfelhőtől szabadít meg.

Keverj össze:

  • 1 rész almaecetet
  • 2 rész vizet
  • 1/2 rész szárított borsmentát

Az egész mixtúrát főzd 10 percig lassú tűzön, majd szűrd le. Hajmosás után ezzel a keverékkel dörzsöld át hajadat és még nedves fejbőrödet, majd öblítsd le (bár rajta is hagyhatod akár, bajt nem okozol vele)! Ez nem csupán a kellemetlen szagoktól és illatoktól szabadítja meg hajadat és fejbőrödet, de még a hajadat is fényesebbé teheted vele, főleg, ha hideg vízzel öblítesz, ami lezárja a hajszálak felületét, visszaadva azok természetes, egészséges fényét.

Reméljük, hogy segítettünk, és ismét szívesen várod a locsolókat, akik ápolják ezt a szép hagyományt! ;)

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr58522716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása