Ennél jobb módszert biztosan nem találsz a munkahelyi stressz oldására!

már10

Mostanság rólad mintázhatnák kollégáid a stressz szobrát? Mintha a koncentrációd sem lenne a régi? Lépj valamit, mielőtt a főnöködnek is szemet szúr mindez.

office_1.jpg

Kíváncsi vagy, hogyan terelhetnéd újra a megfelelő mederbe a dolgokat? Olvass tovább!

Manapság már minden házhoz megy, csak kérnünk kell! Miért ne lenne így ez a masszázs esetében? Tudni szeretnéd, milyen előnyei vannak ennek az egyre inkább terjedő kényelmi szolgáltatásnak. Nézzük meg!

Mindenekelőtt azonban felteheted a kérdést: mire jó az irodai masszázs?

Ezt a típust azoknak találták ki, akik napjuk nagy részét egy kényelmesnek tűnő, de hosszú távon inkább egészségtelen irodai székben ülve töltik, és még a munkájuk végeztével sincs idejük és lehetőségük arra, hogy mozgással vezessék le a felgyülemlett stresszt. A szintén a munka jellegéből adódó hátfájdalom enyhítésére és kiküszöbölésére is tökéletesen megfelel az irodai székmasszázs.

onsite-massage-chair.jpg

Hogyan zajlik az irodai masszázs?

Már egy 15-20 perces masszázs csodákra képes! A kezelés úgy történik, hogy a dolgozó lovagló ülésben ráül a masszőrszékre, elhelyezkedik és kényelmesen megtámasztja kezeit, homlokát. A többit már a masszőrre bízhatja. A masszázs különlegessége, hogy a kezelés ruhában történik, így ez a típus azoknak is elérhetővé teszi a terápiás kezelést, akiknek esetleg kellemetlenséget okoz mások előtt levetkőzni. A masszázs során a masszőr főként a nyakra és a vállra koncentrálva alaposan átdolgozza a fáradt, nagy igénybevételnek kitett testrészeket.

Sokan vannak, akik az irodai masszázs jótékony hatásairól azt mondják, az egy teljes testes masszázs előnyeivel vetekszik. Azzal a nem elhanyagolható különbséggel persze, hogy a kényelmes irodai környezettel legfeljebb az otthon melege veheti fel a versenyt. A komfortérzeten mindenképp ront ugyanis, ha a masszázs miatt még útra is kell kelnünk.

Nem hagyhatjuk szó nélkül az egészségünkre gyakorolt pozitív hatásait sem. Ezek közül csak néhány:

  • Csökkenti a stresszt, a szorongást és a depresszió kockázatát
  • Mentesít az izomfájdalmaktól és az izomfeszültségtől
  • Oldja a görcsös blokkokat a hátban és a nyakban
  • Javítja az alvás minőségét
  • Megszünteti a fejfájást
  • Csökkenti a vérnyomást és javítja a vérkeringést
  • Javítja a koncentrációt és ennek hatására a teljesítőképesség is javul.
  • Növeli az immunrendszer ellenálló képességét

Láthatod tehát, hogy az irodai masszázs létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen. Próbáld ki Te is, hogy minden előnyéről első kézből tudj tapasztalatokat gyűjteni és ha szükséges, akár a kollégáidnak is javasolni. Alkalmanként 15-20 percet igazán megéri a kikapcsolódás ezen formájára szakítanod az értékes munkaidődből! Az újra szárnyaló munkahelyi teljesítményednek és a nyugalmadnak kollégáid és főnököd örül majd legjobban! Persze így Te is jobban érzed magad a bőrödben!

Elsajátítanád az egyre népszerűbbé váló irodai masszázs alapfogásait? ITT megteheted!

Kedved támadt ahhoz, hogy különleges masszázzsal frissítsd fel elcsigázott szervezeted? Nézz szét ITT!

 

 

Szerző: DD Tomi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr508459910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása