Ezek a legjobb teák az eredményes fogyókúrához

máj03

Sokszor és sok felől hallhatjuk és olvashatjuk, hogy a tea hasznos segítőtárs a fogyókúrában. De vajon mindegy-e, hogy a drogériák, különleges fűszerboltok széles kínálatában melyik polcra nyúlunk és mit választunk? Természetesen nem.

tea.jpg

Cikkünk segít eligazodni a speciális teák jótékony hatásainak erdejében. Olvass tovább!

Tanulmányok hosszú sora bizonyítja, hogy milyen hihetetlenül jó hatással bír a tea szervezetünkre. Közismert tény, hogy a tea rendszeres fogyasztásával megelőzhetőek a fogászati problémák, az ízületi gyulladások, a stroke, a szív- és érrendszeri betegségek, sőt még a rákos megbetegedések is. Tekintve sokrétű egészségügyi hatásait, nem meglepő, hogy egy hatékony fogyókúrának is fontos része lehet. Egyes teák gyorsítják az emésztést, míg mások csökkentik a koleszterinszintet és a zsírcellák lebontásában is segédkeznek.

Szeretnél végigvinni egy eredményes fogyókúrát? Javasoljuk, hogy ezeket a teákat fogyaszd!

1. Áfonya tea

Ez a tea segít egyensúlyban tartani a vércukorszintet és csillapítja az erős vágyat - különösen az édességek iránt.

2. Oolong tea

Az Oolong tea bizonyítottan csökkenti a koleszterinszintet és segíthet a zsírégetésben is, ezzel együtt az elhízás megelőzésében.peppermint_tea.jpg

3. Hibiszkusz tea

A hibiszkusz flavonoidokban és ásványi anyagokban gazdag, így segít meggátolni a zsírok felszívódását. 

4. Zöld tea

Ez a bámulatos hatású tea a anyagcsere folyamatok szempontjából hasznos. Sok tanulmány mutatta már ki, hogy a zöld tea az egyik leghatékonyabb fogyókúrás tea, amely segít a kalóriák égetésében.

green_tea.jpg

style="top: 0px;" class="overview">

5. Rózsa tea

Koffeinmentes tea, amely több antioxidánst tartalmaz, mint a zöld tea. Remek méregtelenítő hatással bír és megelőzhető vele a székrekedés is. Megszépíti a bőrt és egy sor vitamint is tartalmaz.

6. Borsmenta tea

A borsmenta meggyorsítja az emésztést és segít kordában tartani az étvágyat. Emellett növeli a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességet és megszünteti a gyomorrontást.

7. Fehér tea

A fehér tea abban segít, hogy szervezetünk lassabban szívja fel a zsírokat. Ezen kívül a stresszes életmódot élők számára is erősen javasolt a fogyasztása, lévén, remekül oldja a feszültséget.

8. Yerba maté tea

Ez a különleges tea olyan kémiai anyagokat tartalmaz, amelyek nagyban hozzájárulnak az étvágy csökkentéséhez, ezáltal segítve a kalóriák és a zsír bontását.

 

Forrás: http://www.thedailymeal.com/10-best-teas-weight-loss/010914

Szerző: DD Tomi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr168682940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása