10 olcsó és praktikus konyhai eszköz, amely egy háztartásból sem hiányozhat

sze09

Összeválogattunk néhány olyan kedvező árú konyhai eszközt, amellyel megkönnyítheted vagy színesebbé, változatosabbá teheted a konyhai munkát.

sexychef.jpg

1. InnovaGoods 4 az 1-ben Zöldségvágó és Gyümölcsprés ajándék receptkönyvvel

Közeledve az őszhöz még fontosabbá válik az, hogy egészséges, vitaminokban gazdag ételeket fogyasszunk. Ebben hasznos társunk lehet ez a praktikus eszköz, amely segítségével gyorsan és egyszerűen készíthetünk gyümölcsleveket vagy vághatunk zöldséget. A készülék többfunkciós, hiszen a gyümölcsök préselése mellett három különböző formában szeletelhetünk vele zöldséget. Spirálvágó funkciójának köszönhetően kreatív díszétésekkel láthatjuk el ételeinket vagy hidegtálunkat.

gyumolcspres.jpg

Ár: 1990.- Kattints az ajánlatért!

2. 2 az 1-ben só- és borsörlő

Kényelmes kialakításának köszönhetően ez az eszköz egy konyhából sem hiányozhat, hiszen só és borsörlésre egyaránt és egyszerre is alkalmas.
Használhatod a konyhában, de modern kialakítának köszönhetően akár az ünnepi asztalon is helye lehet, így a vendégek kedvükre fűszerezhetik ételeiket.

bors.jpg

Ár: 2490.- Kattints az ajánlatért

3. Sodrófába rejthető 9 darabos sütemény kiszúró készlet

Ha szeretsz sütni, akkor ezt a készletet pont neked találták ki! A sodrófával egyszerűen megfelelő vastagságúra nyújthatod a tésztát, ráadásul mivel a kiszúró minták az eszközben vannak így azokat sem kell folyton keresned. A 9 minta segítségével változatos formákban készíthetsz el bármilyen süteményt, tisztítása pedig roppant egyszerű, valamint mosogatógépben is lehetséges.

sodro.jpg

Ár: 2390.- Kattints az ajánlatért!

4. Mikrohullámú sütő tisztító

Gondot okoz mikród tisztítása? Ódzkodsz attól, hogy vegyi anyagokat használj hozzá? Varázsold tisztává készüléked ezzel a praktikus és vicces kialakítású eszközzel, amely az ecet természetes erejét használja. Egyszerűen csak tegyél bele vizet és ecetet, helyezd a mikrohullámú sütőbe, és a figura fejéből kiáramló gőz még a legmakacsabb szennyeződésekkel is elbánik.

mikro.jpg

Ár: 1290.- Kattints a részletekért!

keszletkisopres_diamond_banner.jpg

5. InnovaGoods zöldség tisztító és hámozó kesztyű

Szeretnéd gyorsan és egyszerűen megtisztítani zöldségeidet vagy eltávolítani a szennyeződést a gyümölcsökről? Ezzel a parktikus kesztyűval a zöldségeket mint a krumpli, répa, retek folyó víz alatt pillanatok alatt megtisztíthatod, anélkül hogy a héj alatt lévő értékes vitaminokat elveszítenéd.

kesztyu.jpg

Ár: 1090.- Kattints a részletekért!

6. Praktikus állítható tésztaszűrő edényekre

Folyton meggyűlik a bajod a tészta leszűrésével? Van egy szűrőd, amelyik jó ugyan, de nem minden méretű edényhez? Válaszd ezt az állítható, edényre rögzíthető szűrőt, amellyel egyszerűen, gyorsan de leginkább biztonságosan végezheted el a tészta, vagy bármilyen más étel leszűrését anélkül, hogy utána percekig takarítanád a mosogatótálcát.

szuro.jpg

Ár: 990.- Kattints a részletekért!

7. Hasábburgonya vágó

Ezzel a praktikus eszközzel percek alatt elkészítheted konyhádban az ízletes házi sültkrumplit! A két különböző méretű vágóbetét segítségével a vastag és a vékony hasábú hasábburgonya kedvelői is megtalálhatják a hozzájuk legközelebb álló finomságot.

hasab.jpg

Ár: 3490.- Kattints a részletekért!

8. Kürtőskalács készitő

Készítsd el otthon kedvenc édességed, hiszen a házi készítésű sütemények mindig jobban ízlenek! Ezzel az egyszerű eszközzel otthonodba varázsolhatod a búcsúk hangulatát és ízletes finomsággal lepheted meg családod.

kurtos.jpg

Ár: 1490.- Kattints a részletekért!

9. Bambusz tálca lábakkal

Szeretnéd kedvesed az ágyban meglepni egy ízletes reggelivel? Válaszd ezt a praktikus és elegáns bambuszból készült tálcát, amellyel az ágyban élvezhetitek a reggeli kávé illatát anélkül, hogy bepiszkolnátok az ágyneműt. Ideális egy hétvége reggeli ágyban lustálkodáshoz, méretének köszönhetően pedig akár ketten is használhatjátok.

bambusz.jpg

Ár: 3990.- Kattints a részletekért!

10. Szendvics és sütiformázó szett

Szereted ha az étel nemcsak finom, hanem stílusos is? Tedd kreatívvá szendvicseid és süteményeid ezzel a szettel! Használata roppant egyszerű, sikered pedig garantált lesz bármihez is használod.

szendvics_2.jpg

Ár: 590.- Kattints a részletekért!

Szerző: DDViktor

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr4816195328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása