Belföldi nyaralás fillérekből - 5 szállás ötlet 20.000 Ft alatt 2 fő részére!

júl20

Egy jó nyaraláshoz nem kell a világ másik végére mennünk, hiszen kis hazánkban minden adott a remek időtöltéshez. Hoztunk Neked pár ötletet, hogy útlevél nélkül élvezd ki a szabadságod!

phone-2237666_1280.jpg

Az ötletekért kattints!

1.) Miskolctapolca - Tapolca-Barlang Vendégház ***

A Tapolca-Barlang Vendégház *** Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Miskolc-Tapolca szívében helyezkedik el, nagyon közel a Barlangfürdőhöz, és a környék rengeteg turisztikai lehetőséget rejt magában. A Vendégház kellemes pálmafákkal kialakított udvarán pihenhettek, mindemellett szaunát is igénybe vehettek ha frissülni vágytok. Neked csak választanod kell, hogy kivel szeretnéd élvezni a csodálatos Tapolcai légkört, a friss levegőt a gyönyörű szobákat! 

Ajánlatunk Neked:

tapika.jpg

2.)  Kehidakustány - Kehida Termál Panzió

Kehidakustány varázslatos tájával, a vidék nyugalmával és 43°C fokos termálvizével évek óta a családok, pihenni és gyógyulni vágyók kedvelt üdülőhelye. A termálfürdő fedett és szabadtéri élményfürdővel, hullámmedencével, úszómedencével, gyermekpancsolókkal, pezsgőszigettel, szauna-oázissal, pool-bárral, csúszdákkal, wellness és gyógyászati részleggel csábítja a fürdőzés szerelmeseit, a pihenésre, kikapcsolódásra vágyókat.

Ajánlatunk Neked:

termal.jpg

3.) Szolnok - Hotel Tisza***

Hallottál már a szolnoki gyógyvízről? A több mint 900 méter mélyről feltörő gyógyvíz többféle betegséget orvosol. 
A fizikoterápiára és balneoterápiára szorulóknak javasolt a teljes kezeléshez. Gyógyír a fizikai fájdalmakra is, amennyiben csak megnyújtóztatnátok fáradt végtagjaitokat. 
A gyógyfürdő termálvize hatékony elixírje többek között az idült ízületi gyulladásoknak, degeneratív ízületi elváltozásoknak, a gerinc különféle idült gyulladásos és kopásos megbetegedéseinek és az egyes anyagcserezavarok által okozott ízületi elváltozásoknak (köszvény, cukorbetegség).

Ajánlatunk Neked:

szolnok.jpg

4.) Gyula - Gesztenyés Vendégház

A város legfőbb turisztikai vonzereje a nemzetközi hírű Várfürdő, amely az Alföld egyik legmodernebb, európai színvonalú strand- és gyógyfürdője, mely 19 medencéjével a Magyar Fürdőszövetség által minősített legmagasabb kategóriájú, négycsillagos strand- és gyógyfürdő minősítést nyerte el.

Ajánlatunk Neked:

gyula_1.jpg

5.) Cserszegtomaj - Elisoria Apartmanház

Cserszegtomaj a nyugalom szigete a mindig forgalmas Hévíz és Keszthely között. Ha két fürdőzés, vagy más program között csendes környezetben pihennétek, akkor tökéletes választás! A fürdőzés szerelmeseként minden idényben megtalálhatjátok itt a számításaitokat, hiszen a közvetlen közelben találhatók olyan nyári időszakban népszerű balatoni fürdőhelyek, mint Keszthely, Vonyarcvashegy és Gyenesdiás, valamint az egész évben, akár rossz időben is látogatható Hévízi Gyógytó (mindössze 3 km) és a kehidakustányi Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő (csupán 16 km) is szeretettel várnak.

Ajánlatunk Neked:

apartka.jpg

Tetszett? Értesülj azonnal a legújabb cikkekről, és likeolj minket facebookon! :) 

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr8712669111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása