A legtöbben edzés után általában a fehérjeturmixért nyúlnak, de a porból készült shake-ért azonban mégsem mindenki rajong. A fehérjét azonban más módon is bevihetjük edzés után a szervezetünkbe, mondjuk ezekkel az ínycsiklandó banános mini muffinokkal!
Nézd meg a receptjét, mert a következő edzés után garantáltan ezzel fogod megtámogatni az izomépítést!
Banános minimuffin (gluténmentes)
Hozzávalók:
12 mini, 6 normál muffinhoz
- 2 érett banán, pürésítve
- 1/4 csésze kókuszliszt
- 32 g vaníliás fehérjepor
- 2 ek. kókuszolaj
- 1 tojás
- fél ek. méz
- 1/4 tk. szódabikarbóna
Elkészítés:
- 175 fokra melegítsd elő a sütőt.
- A minimuffin-formákat béleld ki sütőpapírral, a papírt pedig kend meg olajjal vagy vajjal.
- Az összes hozzávalót keverd össze alaposan, majd adagold a tésztát a muffinformákba.
- 18 percig süsd. Fogyasztás előtt egy pár percig hagyd hűlni.