Nézd meg Te is a legcukibb pandás videókat!

júl15

Te is szereted az állatokat? Akkor tetszeni fog ez kis összeállítás a játékos kis panda kölykökről! Sokak kedvence a panda mackó és sokan nem is gondolnák, hogy milyen rosszak és pajkosak. Nézd csak! Kattints a tovább gombra a rosszaságokért!

Tovább »
Szerző: DD Silvye

15 nem mindennapi módszer 200 kalória elégetésére

júl15

Most bemutatunk pár mókás vagy éppen fura módszert arra, hogyan adj le 200 kalóriát. Ennyi energia található mondjuk egy nagyobb marék gumicukorban, kb. fél liter kólában, egy fél sajtburgerben vagy fél muffinban. Szóval elfogyasztani a 200 kalóriát nem túl nehéz, de lefogyasztani milyen? Lássuk!

Tovább »

Ezt árulja el Rólad a körömlakk színed

júl14

Minden színnek megvan a jelentése, és az, hogy milyen színű fehérneműt, ruhát veszel fel, hogy milyen színű rúzst vagy manikűrt használsz, éppúgy befolyásolja a hangulatodat, mint az, ha valaki meglep valami kis ajándékkal.  De mit is jelentenek a különböző színek a körmödön?  Nézd meg, Rólad…

Tovább »
Szerző: DDEszter

Keresd a hibát! 11 mókás photoshop baki

júl14

Azt eddig is tudtuk, hogy a címlapokon megjelenő celebek fotói agyon retusált képek eredményei, viszont mi nők így is sokan hajlamosak vagyunk bedőlni nekik, hogy xy mennyire gyönyörű, vékony stb. Ez a sorozat, amit összeállítottunk Nektek talán felnyitja kicsit a szemünket, hogy bizony nem szabad…

Tovább »
Szerző: DD Silvye

Ezek a nyár legfenyegetőbb veszélyei egészségedre

júl14

A nyár szinte mindvégig remek alkalmat kínál arra, hogy a lehető legtöbb időt a szabadban töltsük és élvezzük a jó időt. Viszont kedvelt nyári tevékenységeink számos egészségügyi kockázatot is magukban hordoznak. Ismerd meg a nyári top 8 egészségügyi kockázatot és előzd meg őket!

Tovább »
Szerző: DD Tomi

Az év egyik legmeghatóbb videója.. Garantáltan megkönnyezed!

júl14

Ha van kutyád, akkor tudod, hogy élete végéig - talán ő az egyetlen, aki - hű marad hozzád, bármit is tegyél vele. Ezt akarja üzenni ez a kampányvideó, ami különösen érzelmesre sikeredett. Nézd meg..! 

Tovább »
Szerző: DDEszter

Ínycsiklandó Snickers torta

júl14

Ha valami új recepten töröd a buksid, mert a hétvégén jönnek az anyósék, vagy valami szuper összejövetelt tervezel a barátokkal, akkor most mutatunk Neked egy isteni finom torta receptet!  Biztos lehetsz benne, hogy elkérik majd a receptet... Olvass tovább!

Tovább »
Szerző: DDEszter

Egy gyermek intelmei a szüleihez...

júl14

Hogyha van gyermeked, akkor valószínűleg már Neked is megfordult a fejedben a kérdés, hogy vajon jól neveled-e, jó dolgokra tanítod-e és, hogy jó szülő vagy-e egyáltalán?  Utólag mindig olyan könnyűnek tűnik minden, de akkor, amikor éppen benne vagyunk… Hogyan kellene jól, a számára leginkább…

Tovább »
Szerző: DDEszter

3 ok, amiért töredezik a hajad - és amit tehetsz ellene!

júl14

Sajnos a nők elég nagy százaléka küzd a "seprűhajszálakkal", töredezéssel. Hiába a sok csodakence a hajra, hiper-szuper ápolási technika és a fodrász meglátogatása havonta..  Még a legártatlanabbnak hitt rituálék is árthatnak a hajadnak. Mutatjuk, hogyan és miért!

Tovább »
Szerző: DDEszter
süti beállítások módosítása