Nézd meg Te is a legcukibb pandás videókat!

júl15

Te is szereted az állatokat? Akkor tetszeni fog ez kis összeállítás a játékos kis panda kölykökről! Sokak kedvence a panda mackó és sokan nem is gondolnák, hogy milyen rosszak és pajkosak. Nézd csak!

pandi3.jpg

Kattints a tovább gombra a rosszaságokért!

A pandákról röviden

Az óriás pandák Magyarországon nem találhatóak meg egyik állatkertben sem és Európában is összesen csak 6 állatkertben vannak jelen! Eredeti elterjedési területe a pandáknak Kelet-Kína. 1939-ben a kínai kormány védelem alá helyezte őket a panda populáció megtizedelődése miatt. Akit érdekel ez a tündéri mackó faj van egy műsor az Animal Planeten a Pandavilág, amely a Wolong-Természetvédelmi Kutatóközpontban 1 év alatt került forgatásra és itt a pandák szaporításával foglalkoznak a szakértők.

Mi nem tudományos szögből szerettük volna megközelíteni a témát, csak felfigyeltünk rá, hogy mennyire játékosak, pajkosak, csibészek ezek a kis panda bocsok. A videókról nem is érdemes sokat írni, inkább nézd végig őket és térj vissza rájuk, amikor rossz kedved van! Garantáltan fel vidít majd.

VIGYÁZZ, kiakasztja a cukiság faktort!

Nagyon édesek, ahogy élvezik a csúszdázást, a játékot, egymás felborítását:

A két kis rosszaság, mint két szemtelen gyerek, nem engedik, hogy rendet rakjon a gondozó.

Ez a panda pedig úgy látszik nincs tisztába azzal, hogy már kinőtte a "kádat", de legalább már fürdetni se kell még a fejét is ügyesen megmossa magának :)

Az orvosságot sem egyszerű nekik beadni:

Nézz be hozzánk a Diamond Dealre, van egy pár klassz ajánlatunk! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Hogy mi a jó Neked? A MiajóNeked! :)

Szerző: DD Silvye

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr638889628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása