Így néznének ki a gonosz Disney karakterek az életben

nov10

A Disney valószínűleg sokunk kedvence a mai napig, hiszen a szépen megrajzolt figurák és a varázslatok világa még felnőtt fejjel is leülteti az ember lányát két órára a TV elé. 

real-life-disney-characters-villains-jirka-vaatainen-011-58170d3d0643f_605.jpg

Ne tagadd, hogy a kedvenc Disney-hercegnőid mellett van egy-egy olyan gonosz karakter is, akiért titkon mindig is odavoltál. Most lecsekkolhatod, hogy hogyan festenének a valóságban! Waaah.. KÉPEK a cikkben!

Jirka Vinse Jonatan egy finn grafikus szintén nagy rajongója a karaktereknek és most egy egészen különleges módját választotta a gonosz karakterek "újra" bemutatásának. Nem a csinimini Disney-csajokkal foglalkozik, hanem a gonosz szereplőket eleveníti meg: éppen ezért megrajzolta, Szörnyella, Ursula vagy épp Jafar hogyan festenének a való életben, a képek pedig tényleg elképesztőre sikeredtek!

Kattintsd végig a galériát!

(Forrás: BoredPanda

Nézz be hozzánk, van nálunk pár klassz ajánlat! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr1911947093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása