Így turbózd fel az agyad munkakezdés előtt!

sze23

Sokunknak nehezére esik felébredni reggel, de talán ettől is rosszabb, amikor már reggel 8-kor kötelező pörgés van.

1200_sablon_41.jpg

Minden munkanap megannyi kihívást és stresszt tartogat, amivel csak akkor tudunk megbirkózni, ha az agyunk frissen és gyorsan pörög. Ezt pedig pár dologgal könnyen elősegíthetjük, minden reggel, még munkakezdés előtt. Tippek a cikkben! 

1. Egy kis reggeli torna

Érdemes lehet az "alap beállított ébredésünk" előtt felkelni 1 órával legalább, hiszen egyrészt időd is lesz felébredni, másrészt pedig egy reggeli futás, vagy pár tornagyakorlat is pörgésbe hozza a szervezeted és az agyad egyaránt! 

2. Meditálj! 

Az előzőekhez hasonlóan a meditáció is segíthet és érdemes akár fél órával hamarabb felkelni. Kipróbáltuk, tényleg hatásos! Napi pár perc meditációval tehát csökkenthető a szorongás és a stressz, valamint javítható a koncentrációs képesség.

3. Olvassunk

Egy fejezet egy könyvből vagy egy újságcikk elolvasása reggel segít, hogy koncentráltabb maradj a nap folyamán. 

book-759873_1280.jpg

4. Hallgass komolyzenét

Amíg reggel öltözködsz vagy reggelizel, kapcsolj be egy kis komolyzenét! Jó hatással van az agyműködésre, elősegíti a hatékony kommunikációt, valamint segít nyugodtnak és figyelmesnek maradni egész nap.

5. Aludd ki magad!

 A legfontosabb, ha hatékonyak szeretnénk maradni a munkanap során, hogy rendesen kialusszuk magunkat. A kevés alvás ugyanis annyira rontja a teljesítményünket, mintha berúgtunk volna.

(Forrás: BrightSide)

Nézz be hozzánk, akad egy pár klassz ajánlat Nálunk is! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr5511737739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása