A szakítás 5 tipikus stádiuma

júl29

Minden ember fia és lánya volt már túl legalább egyszer az életében nagyon csúnyán végződő szakításon, valljuk be. Az elválás sohasem könnyű, nem feltétlenül kellenek ehhez együtt töltött évek.

uncoupling.jpg

Most megmutatjuk, melyek a szakítás utáni állapot tipikus stádiumai!

1. Az új "álmaim" nője/pasija

A szakítás után keletkezett űr betöltése céljából ilyenkor sokan valaki más mellett keresik a boldogságot. Ez azonban nem a legjobb döntés az adott helyzetben. Jobb esetben csak hasonlít volt kedvesünkre, rosszabb estben vagyunk annyira gonoszak, hogy "véletlenül" arra csapunk le, akire az ex kedves már a kapcsolat alatt is féltékeny volt.. Milyen szép is a szerelem, ugye? 

2. "Baromira" jól vagyok, kössz!

Élesedik a közösségi oldalakon való jelenlét, sűrűsödnek a posztok, amik mind azt hivatottak hirdetni, hogy olyan jól vagyunk, mint még előtte soha. Oltári bulik, móka és szórakozás.. Na, ja. 

3. Hívjatok csak "fitness ladynek/boynak".

Meglepő módon égető vágyat kezdünk érezni, hogy a szokásosnál is többször (vagyis végre először) lemenjünk edzeni, majd a látványosan alakuló eredményt egy finoman tálalt villantással tárjuk a nagyközönség elé. Naponta.
1200_sablon_25.jpg

4. "Gyűlöllek"

Mikor már semmi nem hat és tudjuk, hogy végleg elveszítettük a kedvest, akkor megkezdődik a harc. Vádaskodás, mocskolódás, a lakásban maradt dolgok megsemmisítése - de csak okosan..

5. A végső döfés: az ex előtti ex

Irgalmatlanul összebalhéztok még a mai napig is szakítás után és ilyenkor szokott jönni az utolsó "döfés". Az ex előtte ex. Kirakod, hogy "újra kapcsolatban" vagy ex-ex kedvessel. Érdemes? .. 

Nézz be hozzánk, van egy pár klassz ajánlatunk! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr118922204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása