Melyik fagylalt a kedvenced? Sokat elárul rólad!

júl13

Egy finom fagyi a nyári forróságban jól tud esni, főleg ha egy férfi kellemes társasáságában együtt fogyasztod el. Csak gondold meg, hogy melyik fagylaltot választod, mert nem is gondolnád, hogy mennyi mindent elárul Rólad!

raspberry-ice-cream-wallpaper.jpg

Válassz egy fagyit és kiderül mit gondol Rólad álmaid pasija!

Citrom: Olyan nőnek lát téged a férfi, aki mestere a macska-egér játéknak. Hűvös és csábító lehetsz egyszerre, jól tudhatja, érted küzdeni kell!

Karamell: Csupa szív, ragaszkodó, érzelmes szeretetbombát láthat benned a férfi. Választásodból sejtheti, számodra a lelki kötődés nagyon fontos.

Csokoládé: Érzéki és szexi nőt láthat benned a férfi. Olyasvalakit, aki a pillanatnak él, és akinek lételeme a szerelem és a szenvedély.

Vanília: Klasszikus, a szó pozitív értelmében véve régimódi nőt láthat benned a férfi, olyat, aki igenis elvárja, hogy udvaroljanak neki, hogy meghódítsák.

Puncs: Romantikus nőt láthat benned a férfi, aki számára a szerelem jelent mindent. Már sejtheti, hogy benned ragaszkodó párra lelhet.

Sztracsatella: A benned rejtőzködő rossz kislányt vélheti felfedezni a férfi. Bár a felszínen visszafogottságot sugárzol, belül tüzes és huncut lehetsz a pasi szerint.

Őszibarack: Nőiességed felől semmi kétsége a férfinak. Finom, kecses, bájos nő lehetsz a férfi szemében – már beléd is szeretett.

Kókusz: Egzotikus, észvesztően szexi nőnek láthat a férfi. Kisugárzásod szinte elvarázsolhatja, akárcsak egy trópusi virágé.

Eper: Játékos, könnyed, vidám nőnek láthat a férfi. Olyannak, akivel egy egész élet sem lehet elég arra, hogy elégnek érezze az együtt töltött időt.

Erdei gyümölcs: Izgalmas, titokzatos nő lehetsz a férfi szerint. Bármennyit beszélget veled, folyton él benne a vágy, hogy felfedezzen téged.

Nézz be hozzánk a Diamond Dealre, van egy pár klassz ajánlatunk! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Hogy mi a jó Neked? A MiajóNeked! :)

Szerző: DD Silvye

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr488884508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása