Így néznek ki az életben a Trónok Harca szereplői!

júl08

Te is szereted a Trónok Harca sorozatot? Akkor biztos, hogy érdekelni fog a legújabb cikkünk, amiben megmutatjuk Nektek, hogy a szereplők hogy is néznek ki hegek, parókák, jelmezek nélkül. Nézd csak!

Cersei Lannister - Lena Headey

A filmben és a valóságban egyaránt gyönyörű nő, bár a barna színésznő úgy tűnik jellemét tekintve pont az ellenkezője az elszánt és semmitől vissza nem riadó királynőétől.

cersei.jpg

Havas Jon - Kit Harington

Nem is kérdés, hogy a sorozatban és a valóságban is sármos. Kész szerencse, hogy a boszorkány visszahozta a képernyőre, hogy csodálhassuk még és sok nő szívét dobogtassa meg.

havas.jpg

Daenerys Targaryen - Emilia Clarke

A sárkányok anyja az egyik központi szereplő a sorozatban, a valóságban is az egyik legforróbb celeb, amit a tűzpiros ruhája tükröz is.

denareys.jpg

Melisandre - Carice van Houten

Melisandre, azaz a Vörös nő-nek a valóságban egy holland színésznő és nincs szüksége semmilyen mágiára és boszorkányságra.

vorosno.jpg

Arya Stark - Maisie Williams

Arya egy fiús karakterként jelenik meg a sorozatban, a valóságban pedig hiába tini még, már nagyon jól tudja, hogyan is kell megjelenni azon a bizonyos vörös szőnyegen.

aria_1.jpg

Sandor Clegane - Rory McCann

A maszkmester abszolút jól végezte a dolgát! Rory McCann a valóságban egyáltalán nem olyan ijesztő, mint a sorozatban alakított Véreb.

vereb.jpg

Margaery Tyrell - Natalie Dormer

Az ambíciózus Margaeryt a valóságban is gyönyörű Natalie Dormer alakítja, aki extrém hajviseletével is igen elegáns.

ize_1.jpg

Brienne de Tarth - Gwendoline Christie

A sorozatban Brienne nem éppen a nőiességéről híres, ellenben a valóságban megmutatta, hogy egy magas, sportos hölgy is bizony lehet nőies és kifinomult!

brien.jpg

Ramsay Bolton - Iwan Rheon

Az egyik legkegyetlenebb karakter Ramsey, amit Iwan Rheon tökéletesen alakít. Végre elnyerte méltó büntetését!

kocsog.jpg

Sansa Stark - Sophie Turner

Sansát a filmsorozatban nem sokat láthatjuk mosolyogni, nem úgy mint a való életben. És milyen jól áll neki! Szintén fantasztikus alakítás, hogy az egyébként életvidám fiatal, gyönyörű Sophie Turnert a hányatott sorsú Sansaként folyamatosan fagyott és komor arccal látjuk. Vajon mennyit gyakorolta?

sansa.jpg

Nézz be hozzánk, van egy pár klassz ajánlatunk! KATT IDE!

Tetszett a cikk? A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Forrás: Brightside.me közösségi portál, Farfarawaysite/HBO//ImgurWikia/HBO, www.eonline.com, www.edenliaothewomb.tumblr.com, www.imgur.com, Farfarawaysite / HBO // imgurWikia / imgurFarfarawaysite / HBO // imgur
Szerző: DD Silvye

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr88874482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása