Ezt a videót minden nőnek látnia kell!

jún06

Itt a nyár és úgy érzed, hogy nem sikerült ledobnod a plusszokat a combodról, vagy még egy kis narancsbőr éktelenkedik a popsin? Segáz! Nézd meg ezt a filmelőzetest, garantáltan megjön a önbizalmad!
straight-curve-film-cosmopolitan-e1464879349138.jpg
Katt! :)

Ne parázz a plusz-méretek miatt!

Bizonyára Te is észrevetted már, hogy mostanában a plus-size méretek már kicsit sem számítanak cikinek, sőt! A kerekebb alakú csajok lassan kiszorítják a csontkollekció modelleket a kifutókról és reklámkampányokból. Ashley Graham például már igazi világsztár lett csodás méreteivel!

Most egy dokumentumfilmet is készítettek a plus-size mozgalomról, amiben a divatszakma legjobbjai beszélnek arról, hogy miért fontos az, hogy ne csak vékony modelleket foglalkoztassanak. A Straight/Curve című filmhez most debütált az első trailer, amit Neked is látnod kell, mert garantáltan jobban érzed majd magad tőle a bőrödben, akár elégedett vagy az alakoddal, akár nem!

Nézd meg!

(Straight/Curve Trailer from Jenny McQuaile on Vimeo.)

 

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)
A DiamondDeal oldalán pedig még szuper alakformáló ajánlatok is várnak Rád! KATT IDE!

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr378784352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása