A legújabb őrület: tölcséres kávé!

jún06

Te sem tudod elkezdeni a napod egy finom kávé nélkül? Sokan vagyunk ezzel így, főleg, ha beérsz az irodába és a kollégákkal elszürcsöltök egy jó forró feketét, amivel már indulhat is a napi pörgés. Rengeteg kávé-fajtát ismerünk már, most azonban egy újabb őrületes finomság ütötte fel a fejét!

tolcseres-kave-cosmopolitan-930x465_1.jpg

Olvass csak tovább!

Imádod a kávékülönlegességeket, és szinte az összes isteni kávé-receptet kipróbálod? Akkor a legújabb őrületet neked találták ki! Most ugyanis már fincsi édes tölcsérből is ihatod kedvenc lattédat! Igen, tényleg jól olvastad! Egy Dayne Levinrad nevű baristának ugyanis hosszas kísérletezés után végre sikerült megalkotnia egy speciális, négy rétegű ostyát.

Úgyhogy mit szólnál ahhoz, ha idén nyáron a hagyományos csésze helyett inkább fagyi tölcsérből kortyolgathatnád kedvenc frissítődet? Mostmár erre is van lehetőséged!

kave.jpg

A tölcsért belül csokival vonják be, majd beleöntik a kávét, és így az édes rész beleolvad az italba. Az egyetlen baj csak az, hogyha te is szeretsz hosszasan ülni egy cappuccino mellett, akkor jobban teszed, ha nem ezt a verziót választod, ugyanis 10 perc után már nemcsak a kakaós réteg, hanem maga a tölcsér is szép lassan olvadni kezd!

De egyébként meg isteni!

kave2.jpg

kave3.jpg

kave4.jpg

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr88783300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása