9 házi szépségtrükk, amit próbálj ki!

jún06

Csodásan fénylő, dús hajkorona, ragyogó bőr és tökéletes smink minden nő álma. Gondoltad volna, hogy sokszor nem kell méregdrága kozmetikumokat beszerezni, elég csupán pár konyhai hozzávaló?

1200_sablon_14.jpg

Mutatjuk is a legjobb házi beauty-recepteket! KATT!

Csodás beach-hullámok otthon

Elfogyott a kedvenc tengeri sós hajspray-d? Készítsd el a DIY változatát: tölts meg egy üres szórófejes palackot szénsavas vízzel és adj hozzá egy evőkanálnyi tengeri sót. Rázd össze a mixet és már fújhatod is a hajadra!

Viszlát, szálló haj!

Már éppen indulnál, de észreveszed, hogy a ruhádtól vagy sálladtól hirtelen égnek állnak a tincseid? Kapj elő egy papírtörlőt, és finoman simítsd végig a hajadon. Ugye milyen egyszerű?

Sötét karikák? A-a!

Túlóráznod kellett vagy csak hosszúra nyúlt a buli és nem aludtad ki magad? Vesd be a zöld teát! Áztass ki két teafiltert, rakd be őket a hűtőbe és tedd a szemed alá őket 5-6 percre. Közben kortyold el a teát, és meglátod, utána rá sem ismersz majd magadra!

teen-beauty-treatments.jpg

Mindig tökéletes cicaszem

Imádod a tökéletes cicaszemeket, de általában megcsúszol a tusvonallal? Ilyenkor segít a cellux vagy egy sebtapasz! Ragaszd a szemed sarkába úgy, hogy a teteje felfelé íveljen (ahogy a tust is húznád). Így egyetlen vonással tökéletes cicaszemeket rajzolhatsz! A cellux pedig akkor is jól jön, ha a szemfesték darabkák leperegtek a szemed alá: nyomogasd rá párszor a bőrödre és eltüntetheted az apró bakit.

Radírozz, édes!

Ne ess kétségbe, ha épp nincs otthon a kedvenc bőrradírodból. Keverj a tusfürdődbe egy kis barnacukrot és ezzel dörzsöld végig a tested. Meglátod, milyen selymesen puha lesz a bőröd és a testápolód is jobban felszívódik majd!

Sakk-matt a fénylő bőrnek

Bármilyen púdert vagy alapozót használsz, a melegben mindig kifényesedik az arcod? Kapj elő egy egyszerű kávéfiltert, nyomogasd rá a kritikus pontokra és máris úgy néz ki a sminked, mint mikor reggel elindultál! Klassz, nem?

treatments.jpg

Relax, baby!

Ha egy kicsit túlzásba vitted a napozást vagy nagyon száraz a bőröd, szórj a fürdővizedbe (ami persze ne legyen túl forró) 1-2 csésze zabpelyhet és élvezd, ahogy isteni hidratáló védőréteggel von be tetőtől-talpig.

Parfüm 0-24

Utálod, hogy egy szempillantás alatt elillan a kedvenc illatod? Ne problémáz, itt a megoldás: mielőtt befújnád magad, vigyél fel egy kis vazelint a bőrödre, mert az megköti a parfüm illatanyagait!

Instant feszesítés

Hiába diétázol és sportolsz, még mindig látszik egy kis narancsbőr? Akkor fogj egy negyedcsészényi frissen őrölt kávét, önts rá egy evőkanálnyi olíva olajat, masszírozd be erősen a cellulitiszes területekre, majd csavard be magad folpackkal! Hagyd hatni kb. negyed óráig, öblítsd le és máris magabiztosabban bújhatsz bele a kedvenc sortodba vagy miniszoknyádba!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)
Ha mazsolázgatnál egy kicsit, a DiamondDeal oldalán remek ajánlatok várnak! KATT IDE!

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr718783638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása