Nem tudod mit főzz a hétvégén? Itt a rántott víz receptje! Mindenképp ki kell próbálnod! :)

jún03

Marcus Jonathantól, az amerikai úriembertől jött egy fenséges ötlet, egy igazi gasztronómiai csoda: a RÁNTOTT VÍZ!  Jól jöhet még az ötlet, ha ki akarsz babrálni az emberrel, mert valami rossz fát tett a tűzre. De egyben gazdaságos is, ha hó végére elfogyott a fizetés :)

arancini-senza-glutine.jpg

Gondolj csak bele, ő csak azt látja sürögsz-forogsz a konyhába, egy kis olaj szag, utána a guszta kis golyócskák az asztalon... aztán mikor neki esik korgó gyomorral, elég nagy lesz a meglepődés. Kinder MEGLEPETÉS! Valószínűleg nem arra számít majd, amit tapasztalni fog. Április 1-ei tréfának is el mehetne simán :)

Ami szükséges a fenséges rántott vízhez:

  • Zselésített víz, a videóban kalcium alginát segítségével készült el, de amit a gyümölcstortákhoz szoktunk használni zselatin, az is tökéletesen megfelel a célnak.
  • Liszt, tojás, zsemlemorzsa

Ha tetszett és szeretnél még több ilyen klassz ötletet, akkor kövess minket a facebook-on! LIKE!

Szerző: DD Silvye

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr28775310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása