Húsvéti "DIY" dekorációs ötletek

már22

Tegnap már írtunk Nektek egy pár tippet a húsvéti menühöz, most pedig ahhoz is adunk egy pár ötletet, hogyan készíthettek csodaszép és ízléses dekorációt!

 landscape-1455315186-easter-collage-2.jpg

Dobd fel velük lakásod és hozd be a húsvét hangulatát otthonodba! KATT! 

1. Virágos kosár

 

Keress elő egy régebbi, már nem használt kosarat és díszítsd fel művirágokkal, műlevelekkel és szalagokkal, hogy minél tavasziasabb hangulata legyen! Ezután rakj bele tojásokat – lehet mű, díszített, de lehet csoki is, amiből még csipegethetsz húsvét napjáig.

large.jpg

2. Befőttes üveg virágokkal és tojással

 

Vegyél elő egy nagyobb befőttes üveget, tisztítsd meg alaposan, hogy szép tiszta és csillogó legyen. Először is rakj bele tojásokat – lehet mű, díszített, de lehet csoki is -, majd ezután következhetnek a virágok! Tulipán, nárcisz, rózsa, százszorszép és megannyi virág áll rendelkezésedre, hogy egy kis tavaszt csempéssz a lakásba! 

cfbfa990009bae20e07cc0a7f151102b.jpg

3. Nyuszi ül az ablakban! 

 

Ehhez a roppant egyszerű dekorációhoz, nem lesz másra szükséged, mint egy ollóra, tűre, cérnára és színes kartonpapírra! 

Különböző színű kartonpapírból vágj ki nyuszi formákat - minél több, annál jobb és színesebb! Ha megvagy vele, a cérnát fűzd a tűbe, illetve a tetején óvatosan vezesd át és kb 15-20 cm-es szakaszokat kihagyva fűzd egymás fölé őket!

Ennyi az egész és már akaszthatod is őket az ablakba! 

d991d84bcca4ff1639892c37fea19528.jpg

4. Ha kopogtató díszt készítenél a bejárati ajtóra.. 

 

A következő kopogtató rendkívül stílusos, egyszerű és jól mutat. Nem kell más hozzá, mint egy szép színű esernyő, egy csokor tulipán - vagy bármilyen virág, amilyet szeretnél - és egy masni. Fogd meg az esernyőt a közepénél, szorítsd össze, kösd át a masnival. Jó, ha selyemfényű, szatén masnit használsz, így csodásan csillogó lesz majd! 
Ezután jöhetnek is a virágok. Az esernyő tetejét nyisd szét picit és helyezd bele a csokrot! Ugye milyen gyönyörű?

 

72a8425c278a66642140bde87b7c574f.jpg

 

Ott vagyunk a Facebookon is, LÁJK

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr368512256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása