Ez a 4 hozzávalóból álló vitaminbomba rengeteg ember látását visszaadta!

már11

Napjainkban már rengeteg-féle-fajta csodaszerről és gyógymódról hallani és csak fogod a fejed, mert azt sem tudod, melyiket próbáld ki. Az egyik mindig jobbat ígér a másiknál, ezt vedd meg, ettől örökre megszűnnek a problémáid ésatöbbi. Neked is eleged van már? Akkor most mutatunk egy roppant egyszerű, ámde mégis hatékony módot, amivel megőrizheted szemeid világát!

befunky_collage.jpg 
Nem is gondolnád, mennyire egyszerű a recept.. KATT, ha érdekel! 

A hatvanas években Vladimir Petrovich Filatov kísérletezte ki ezt a csodálatos természetes összetevőkből álló mixet, mely nemcsak megakadályozza a szem további romlását, hanem jelentősen javítja is a látást!

Miután a betegein alkalmazni kezdte ezt a receptet, rövid időn belül nagyon pozitív, dioptriákban mérhető eredményt tapasztalt!

Lássuk a híres receptet :) 

Hozzávalók:
100 g aloe vera juice
500 g őrölt dió
300 g méz
3-4 db citrom leve

Először készítsük el az aloe juicet: az aloe vera középső leveleiből 3-4 db-ot levágjuk, forralt vízzel lemossuk, eltávolítjuk a tüskéket és apró darabokra vágjuk. Megdörzsöljük őket és a levet egy gézlapon átnyomjuk.

Ha az aloe juicet kinyertük (vagy ellenőrzött helyen a gélt megvettük), összekeverjük a másik három hozzávalóval és a három főétkezés előtt 30 perccel 1 evőkanállal elfogyasztunk belőle!

Ha aloe növényből készítjük, nem vett gélből, fontos, hogy a növény ne legyen 2-3 évesnél fiatalabb!

Ugye mennyire egyszerű?
Ha pedig egy kis mézes kényeztetésre vágysz, akkor szemezgess INNEN bátran! 

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr968464898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása