Ennél könnyebben nem szabadulhatsz meg otthon a narancsbőrtől!

már06

Hosszú ideje nem mersz már a tükör elé állni? Még a nagyon távolinak tűnő bikiniszezonra is félve gondolsz? Felejtsd el ezt a rémálmot!

shutterstock_193946342_1000.jpg

Vedd fel a harcod a feszes bőr legádázabb ellenségével!

A narancsbőr minden nő rémálma. Szerencsére már ismerjük a hatékony megoldást. A masszázzsal eredményesen szabadulhatsz meg a leginkább a fenekedet és a combod "borító" narancshéjszerű zsírlerakódástól.

Ami jó hír még, hogy a masszázst otthon is kipróbálhatod. Mutatjuk is, hogyan:

anti-cellulite-massaging-techniques-2-1-113828_xl.jpg

1. Előkészületek: használj olajat, kezdd el bekenni a lábadat a talpadtól vagy a térdedtől felfelé. Haladj végig a kérdéses területeken. A masszázsolaj alkalmazása segíti a jobb vérkeringést.

2. Dagasztó masszázs: végezz dagasztó mozdulatokat az ujjaiddal a kisebb területeken (a térd belső része, a felkarok és a vádlik) és a kezeiddel a nagyobb testfelületeken (has, csípő, combok). Ezáltal a vér a bőr felszíne felé áramlik. A masszázs ahhoz hasonlóan történik, mintha kenyeret dagasztanál, ugyanúgy kell összenyomni és elengedni a bőrödet az egymást követő mozdulatok során. Így a zsírlerakódások fokozatosan megsemmisülnek.

3. Zúzó masszázs: zúzd össze az ökleidet használva a csúnya narancsbőrös kitüremkedéseket! Ha megfelelő nyomást tudsz rájuk gyakorolni, és összetöröd a zsírsejteket, akkor a tested saját anyagcsere folyamatai segítenek az eltávolításukban. 

4. "S"-masszázs: ez azt jelenti, hogy mindkét kezeddel megmarkolsz egy nagyobb részt a problémás területről, Figyelj arra, hogy, a hüvelykujjaid derékszöget zárjanak be egymással. Csavard a bőröd az ellenkező irányba, mintha a ráncokból az "S" betűt formáznál.

5.Szorító masszázs: pihentesd az izmaid. Mindkét kezeddel ragadd meg a bőröd és csavard meg, mintha csak egy nedves törölközőt csavarnál ki. Alkalmazd ezt a masszázst a combokon és a problémásabb csípő területen.

6. Befejezés: fejezd be úgy a napi narancsbőr masszázsod úgy, ahogyan elkezdted: simítsd végig a végtagjaidat a lábadtól felfelé haladva, hogy így álljon helyre a vérkeringésed.

Inkább a profi masszőrökre bíznád a narancsbőr kezelését? Van pár tippünk, ITT nézheted meg őket!

 

 

Szerző: DD Tomi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr478448586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása