Így hat a személyiségedre a születésnapod!

feb10

Te hiszel a számmisztikában? Belegondoltál már abba, hogy a születésed napja nemcsak azt jelenti, hogy eggyel több gyertyát kell elfújnod a tortádon?  

hb21.jpg

Ha te is kíváncsi vagy, mit árul el rólad a születésnapod, olvasd el az alábbi útmutatót!

Ha elsején születtél:

Erős személyiséged van, amihez vezetői készségek társulnak – nem csoda, hogy szívesebben dolgozol főnökként. Mindig vannak új ötleteid, köszönhetően kreatív oldaladnak, magabiztosságod pedig segít abban, hogy ezeket képes legyél megvalósítani.

Ha másodikán születtél:

Számodra fontos, hogy megtaláld az egyensúlyt és a harmóniát az élet minden területén. Igazi csapatjátékos vagy, aki könnyen megérti mások problémáját, és képes vagy az empátiára. Nagyon fontos számodra a szeretet és a kapcsolatok, ugyanakkor érdemes kicsit több odafigyelést fektetned az önbizalom-építésre (ez ugyanis nem annyira az erősséged).

Ha harmadikán születtél:

Nagyon jó humorérzéked van, és bárkivel könnyedén kezdesz beszélgetésbe. Csak úgy vonzod magadhoz az embereket karizmatikus személyiségeddel, és mindenki úgy érzi, hogy megvan benned az a bizonyos plusz. Emellett van érzéked a művészetekhez és a kreativitáshoz – érdemes kipróbálnod magad ezen a területen.

Ha negyedikén születtél:

Nagyon határozott vagy, ha pedig célokat tűzöl ki magad elé, biztos, hogy a határ a csillagos ég lesz. Mindig keményen dolgozol, és igyekszel a maximumot kihozni a végeredményből. Fontos számodra az őszinteség, épp ezért tartanak az ismerőseid kifejezetten megbízható személyiségnek.

Ha ötödikén születtél:

Te aztán tudod, hogyan kell beszélni az emberekkel! Bármikor, bármilyen szituációban képes vagy a kommunikációra, ugyanis nagyon sokoldalú vagy, és szinte minden felkelti az érdeklődésed. Akár hobbiról, akár munkáról van szó, szükséged van a kihívásokra – miután azonban nem találsz bennük többet, gyorsan unatkozni kezdesz.

Ha hatodikán születtél:

Megbízható személyiség vagy, aki szívesen vigyáz másokra. Ezek után nem meglepő, hogy az ismerőseid állandóan hozzád fordulnak tanácsért és támogatásért! Rendkívül családközpontú vagy, és a szerelem is fontos szerepet tölt be az életedben; emiatt pedig sokkal jobban érzed magad egy párkapcsolatban, mint egyedülállóként.

Ha hetedikén születtél:

Általában szereted kielemezni a környezetedet, a gondolataidat, és szinte mindent, ami történik veled. A felszínes véleményalkotás távol áll tőled – ehelyett szívesebben tekintesz a dolgok mélyére. Számodra nem okoz problémát az egyedüllét, hiszen ilyenkor tudsz igazán elmélkedni, emellett pedig nagyon jók a megérzéseid is.

Ha nyolcadikán születtél:

A baráti társaságaidban általában te vagy a vezéregyéniség, de ez a tulajdonságod a munkában is megmutatkozik. Szívesebben dolgozol felsőbb pozícióban, aminek elérésében sokat segíthet logikus gondolkodásmódod és üzleti érzéked. Ezek után nem csoda, hogy nagyon fontosak számodra az eddig elért sikereid!

Ha kilencedikén születtél:

Nagylelkű és érzékeny személyiség vagy – az élet megajándékozott azzal, hogy képes vagy megérteni szinte minden embert, még akkor is, ha teljesen más kultúrából származtok. Barátságos típus vagy, gondolkodásmódodat pedig sokan megirigyelhetik, ugyanis nem rekedsz meg a részletekben, hanem mindig a teljes képet nézed.

Ha tizedikén születtél:

Született vezető vagy! Rendkívül talpraesett és önálló személyiséged van, épp ezért fontos számodra az egyediség – hiszen tisztában vagy vele, hogy az a siker kulcsa. Emiatt gyakran megjelenik benned a versenyszellem, ugyanis imádod megszerezni az első helyet.

Ha tizenegyedikén születtél:

Nagyon érzékeny és intuitív személy vagy, aki szívesen önt lelket másokba, miközben inspirálja is őket a továbblépésre. Azonban légy óvatos, ugyanis könnyen megbánthatnak téged, kedvességed miatt pedig egyesek meg is próbálhatnak kihasználni téged. Ha viszont tényleg hiszel magadban, hatalmas dolgokat érhetsz még el!

Ha tizenkettedikén születtél:

Barátságos lelked van, aminek köszönhetően legszívesebben minden idődet társaságban töltenéd. Az ismerőseid nagyon vicces személynek tartanak téged, hiszen képes vagy bárki kedvét feldobni – emiatt nem meglepő, hogy sokszor te vagy a társaság középpontja. Megvan benned az a fajta önállóság és határozottság, ami az elsején születettekben is, mindez kombinálva a másodikán világra jöttek kedvességével és szenvedélyével.

Ha tizenharmadikán születtél:

Rendkívül kitartó vagy, és keményen dolgozol – nem csoda, hogy másokban is értékeled ezt a tulajdonságot. Kiemelkedő tehetséged van a problémák megoldásához, és szívesen vállalod is magadra ezt a feladatot. Emellett jellemző még rád az elsején születettek határozottsága és a harmadikai személyek kreativitása.

Ha tizennegyedikén születtél:

Az embereket mágnesként vonzza a karizmád, hiszen gyermekkorod óta hatalmas tehetséged van a kommunikációhoz. Fontos megtanulnod, hogyan köteleződj el valami mellett, és tarts ki a végsőkig – hajlamos lehetsz ugyanis gyorsan kilépni a problémás helyzetekből.

Ha tizenötödikén születtél:

Szívesen segítesz másokon, és kifejezetten vonzó személyiséged van. Mivel van benned egy hatalmas adag önállóság, a párkapcsolataid során is szükséged van egy kis térre, ahol magad lehetsz. Persze ettől függetlenül a szerelem és a család nagyon fontos szerepet tölt be az életedben.

Ha tizenhatodikán születtél:

Könnyen átlátsz az embereken és a szituációkon is, emiatt azonban nehezen bízol meg másokban. Mivel a megérzéseid mindig bejönnek, képes vagy a dolgok mélyére tekinteni, és nem csak a felszín alapján alkotsz véleményt.

Ha tizenhetedikén születtél:

Szívesen töltesz be vezetői szerepet, ugyanis megvan benned az irányításhoz szükséged határozottság. Logikusan gondolkodsz, ugyanakkor nem zárod ki a megérzéseidet sem, így mindig szuper döntéseket hozol – emiatt mások is gyakran fordulnak hozzád tanácsért.

Ha tizennyolcadikán születtél:

Határozott és független típus vagy, aki szereti kezében tartani az irányítást. Ettől függetlenül azonban nagyon jól megérted a téged körülvevő embereket, és a problémáikat. Fontos azonban, hogy türelmesebb legyél másokkal szemben – számodra ebben rejlik a sikerhez vezető kulcs.

Ha tizenkilencedikén születtél:

A környezeted tehetséges vezetőnek tart téged, és nagy tisztelet vesz körül. Fontos számodra, hogy elérd a céljaidat, azonban időnként nehezen ismered be a hibáidat, vagy fogadod meg mások tanácsait. Ha ezt képes vagy leküzdeni, sokkal könnyebben érhetsz el a siker kapujához.

Ha huszadikán születtél:

Békés személyiséged van, emiatt általában kerülöd a konfliktusokat és a veszekedéseket. Együtt érző vagy másokkal szemben; ennek köszönhetően pedig afféle lelki gyógyírt nyújtasz azoknak, akik épp problémákkal küzdenek. Gyakran érzed magad bizonytalannak – egy kis önbizalom növeléssel azonban hatalmas dolgokat érhetsz el az életben.

Ha huszonegyedikén születtél:

Sokoldalú tehetség vagy, rendkívül széles érdeklődési körrel. A kommunikációval sosem voltak problémáid – ennek köszönhetően kitűnő szónok vagy, és bárkit rá tudsz beszélni szinte bármire. Emiatt fontos, hogy a készségedet ne használd pletykálásra vagy panaszkodásra.

Ha huszonkettedikén születtél:

Nagyon érzékeny lélek vagy, aki gyakran hagyatkozik a megérzéseire – amelyek általában be is jönnek. Könnyen átlátsz a dolgokon, így nehezen téveszthetnek meg téged, amihez logikus gondolkodás is társul. Jól dolgozol csapatban, ha pedig egy kicsit több energiát fektetsz az irányításba, vezetőként is megállod a helyed.

Ha huszonharmadikán születtél:

Nem szívesen üldögélsz egy helyben, hiszen imádod az izgalmakat és a kalandokat. Hatalmas aszabadságigényed, és szereted azt csinálni, amihez éppen kedved van. Vonzó személyiségednek köszönhetően az emberek szívesen töltik veled az idejüket, ugyanis mindig van néhány klassz tanácsod.

Ha huszonnegyedikén születtél:

Családközpontú vagy, és szereted úgy érezni, hogy a környezetednek szüksége van rád. Emiatt akkor érzed magad a legjobban, ha segíthetsz valakin, így érdemes ehhez kapcsolódó karriert választanod magadnak.

Ha huszonötödikén születtél:

Diákként és tanárként is jól érzed magad, az érdeklődési köröd azonban leginkább a pszichológia és afilozófia felé irányul. Időnként szükséged van egy kis magányra, hogy egyedül kielemezhesd a gondolataidat, így előfordul, hogy egyesek zárkózottnak tartanak téged.

Ha huszonhatodikán születtél:

Nagyon jó vezető lehet belőled, ugyanis sosem "fentről" irányítasz, hanem másokkal együtt haladsz előre. Határozott és eltökélt vagy, emiatt pedig nehezen viseled el, ha megmondják, mit tegyél. Nagyon jó érzéked van az üzletekhez, így hatalmas sikereket érhetsz még el.

Ha huszonhetedikén születtél:

Kreatív és művészi hajlamaid vannak, emellett pedig óriási igazságérzettel rendelkezel. Nem csoda, hogy mindig 100%-osan kiállsz a gyengébbek mellett! Egyszerre vagy képes az analitikus gondolkodásra és amegérzések követésére, így az emberekkel és a munkával kapcsolatos ügyletekkel egyaránt szuperül bánsz.

Ha huszonnyolcadikán születtél:

Ha elhatározod magad valami mellett, képes vagy szinte bármit megtenni, hogy megkapd – emiatt pedig nem is fogadod el a "nem"-et lehetséges válaszként. Hatalmas versenyszellem rejlik benned, és nem szívesen vegyülsz el a tömegben, amiből szenvedélyed és erőd egyébként is mindig kiemel.

Ha huszonkilencedikén születtél:

Intuitív és spirituális lelked van, így az érdeklődési köröd is erre korlátozódik leginkább. Nyitott személyiség vagy, hatalmas szívvel, és szívesen segítesz másokon, ugyanakkor életed során meg kell tanulnod igazán szeretni, és elfogadni önmagad.

Ha harmincadikán születtél:

Ha szórakoztatásról van szó, te biztosan megállod a helyed – épp ezért vagy te a társaságok középpontja. Mindenképpen meg vagy áldva valamiféle tehetséggel: ez lehet művészeti, kapcsolódhat a kreativitáshoz, de akár a kézügyességedhez is. Ügyesen használod a szavakat, így fontos, hogy ezt inkább pozitívan használd, mint kritizálásra.

Ha harmincegyedikén születtél:

Tele vagy kreatív ötletekkel, ugyanakkor gyakorlatias és megalapozott vagy. A feladatokat mindig hatalmas szorgalommal és lelkiismerettel végzed el, így az eredmények sem váratnak sokáig magukra. Jól dolgozol csapatban, de általában szívesebben töltesz be irányító szerepet. Az ismerőseid tisztelnek és csodálnak téged, ráadásul gyakran fordulnak hozzád tanácsokért is.

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr338380036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása