Ezt hozza a hétvége - horoszkóp előrejelzés január 16-17.

jan16

Általános előrejelzés a hétvégére, minden csillagjegy szülöttjének. :) Neked mit írnak? 

 

horoscope-1050x700.jpg

Nézzük is! :) 

Ha a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében születtél:

A Vénusz együtt áll a Szaturnusszal a Nyilas jegyében, ez harmonikussá teszi a hétvégét. Minden szempontból kedvezőnek látszanak a következő napok. Szerelem, romantika, szenvedély vár Rád a párkapcsolatodban. Mindenkivel odaadóbb, figyelmesebb tudsz majd lenni, és ezt meg fogják hálálni a családtagok és a barátaid is. Bármilyen kéréssel is forduljanak Hozzád, lehetőleg ne ellenkezz velük. Ha komoly párkapcsolatban élsz, de még nem éltek együtt, akkor most szóba kerülhet a házasság, vagy az összeköltözés.

Ha a Bika, a Szűz, vagy a Bak jegyében születtél:

A Vénusz a Nyilas jegyében áll a Szaturnusz fényszögében. Ez egy kissé megzavarja a hétvége nyugalmát, de csak apró bosszúságokról van szó… Vedd minél lazábbra a dolgot, ne hajtsd túl magad. Az elmúlt héten nagyon sok volt a munka, megérdemled a pihenést.

Ha az Ikrek, a Mérleg, vagy a Vízöntő jegyében születtél:

A Vénusz helyzete miatt garantált a szuper hétvége! Bármilyen meghívást kapsz, ne utasítsd vissza! Rengeteg új élményben lehet majd részed. Olyan emberekkel is képes leszel elbeszélgetni, akiknek a társaságát eddig kerülted. Egy beszélgetés olyan mélyen hat majd Rád, hogy az eddig sziklaszilárdnak hitt véleményedet is megváltoztatja valamivel kapcsolatban!

Ha a Rák, a Skorpió, vagy a Halak jegyében születtél:

A bolygók úgynevezett „társasági házakban” vannak. Így biztos nem töltöd majd egyedül a hétvégét! Ha otthon maradsz, akkor Hozzád jönnek a vendégek... Szánj sokkal több időt a kapcsolatok ápolására, a barátság kétoldalú dolog, ne csak Téged keressenek, Te is telefonálj. Szombaton nyugodtan bulizz egyet, ha még egyedülálló vagy, akár még párt is találhatsz! 

 

Szép hétvégét mindenkinek! :) 

 

(Forrás: http://www.astronet.hu/asztrologia/bolygok-es-hazak/ezt-hozza-a-hetvege-horoszkop-elorejelzes-januar-16-17-104790 ) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr198276760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása