Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió – "A Szépség, az Egészség és a Spa édene!"

dec12

Régóta keresed a szépségszolgáltatások paradicsomát?

_93d4678725c7d91e1ca667dde3274e4cd5846639f29a4b0fe9_pimgpsh_fullsize_distr.jpg

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy emellett még a masszázs specialitások és a Spa adta élmények rengetege közül is válogathatsz?

A Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió exkluzív masszázsai, teljes körű szépség szolgáltatásai mindazokat várja szeretettel, akik a szépségüket és az egészségüket páratlan profizmusban és barátságos környezetben kívánják ápolni.

A szalon szívügye, hogy a kedves Vendégek minden igényét kielégítsék a szépségiparon belül, így a legfőbb tevékenységek mint a fodrászat, kozmetika, kéz és lábápolás is mind fellelhető.
Na, de mivel a szalon megálmodója ténylegesen 100%-osan elégedett Vendégekre vágyott, így a szalonnak van egy plusz arculata, amely a masszázs specialitások világával, és a wellness adta harmóniával kívánta ötvözni rendkívüliségüket!



A „Wellness” az az Spa, az alábbi sajátosságokat foglalja magába:  finn és infra szauna, jacuzzi, gőzkabin és SPA méregtelenítés.

A masszázsokat profi, képzett szakemberek végzik, akik az összes tudásukkal azon dolgoznak, hogy a testi & lelki harmóniád, továbbá egészséged helyre álljon és azt megőrizhesd. A masszázsokat kizárólag természetes anyagokkal végzik!

Masszázs specialitások  - „a legjobb gyógyír testnek & léleknek” : 
Alakformáló masszázsok, Páros masszázsok, Ayurvedikus indiai meleg olajos marma masszázs, irodai/ otthoni masszázs, kismama és babamasszázsok, lávaköves masszázs, LOMI-LOMI Hawaii masszázs, Prémium masszázsok, Szegmentált masszázsok, Teljes testmasszázsok, Thai masszázsok, Vizi relaxációs masszázsok

Tuti tipp: az alábbi linken most hihetetlen kedvezményes áron találhatsz ajánlatokat karácsonyra a Diamond Szépségszalon  és Masszázs Stúdió jóvoltából! Megnézem ezt a tuti tippet

Szeretettel várnak Téged a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióban minden nap 10:00-21:00 óráig a VII. kerületben, a Csengery utca 26 szám alatt.

Kedvező árak, barátságos környezet, minőségi szolgáltatások profiktól akik érted dolgoznak, kizárólag professzionális, minőségi termékekkel: diamondszepsegszalon.hu.

Szerző: indijanmac

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr498161488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása