A nyár legtrendibb frizurái!

jún19

Minden nőnek fontos a divat akkor is, ha ezt nem vallja be magának. Lehetünk divatikonok, lehetünk azok, akik figyelik a divatot és mindig saját szájízükre alakítják, vagy lehetünk vad rebellisek is, akik direkt szemben mennek az árral. Akárhogy is legyen, érdemes tudni mit kövessünk, vagy kerüljünk el. Minden a cikkben!

headdress-990103_1280.jpg

Olvass tovább!

dobpergééééés

A félhosszú haj!

2017 nyarán a praktikusat ötvözték az elegánssal. A félhosszú haj mindig kifinomult külsőt mutat, mégis abszolút nőies! A melegben nem kell megfulladnod a hajad melegétől, de elég hosszú ahhoz, hogy felfogd! Tökéletes választás! 

Egy kis ízelítő:

girl-1567057_640.jpg

thinking-767040_640.jpg

hajhaj.png

life-863674_640.jpg

pexels-photo-397219.jpeg

Légy trendi!

Nem csak Te, de a hajad is megérdemli a megújulást. Erre nem csak azért van szükség, hogy feldobd egy kicsit a külsődet és felfrissülj, de ahogy éled a mindennapokat a haj vége roncsolódik, és sérül. Hogy újra pompás legyen a hajkoronád , néha igenis elő kell venni az ecetes ollót, és megszabadítani hajadat a feleslegtől.

Na de várjunk!

Szívvel-lélekkel babusgatott hajunkat bízzuk csak szigorúan a profikra! 

Ne maradj ott a fodrásznál mosogatni, mert elárulunk egy titkot, amivel akár 50-60-70 %-kal olcsóbban megúszod a fodrászt! Katt a képre!!

expocosmetica-1314539_640.jpg

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr1312607017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása