Test-és lélektuning tippek, ha nyúzott napod van!

aug31

Minden nő életében vannak napok, amikor bármit is csinálunk vagy kezdenénk magunkkal, egyáltalán semmi kedvünk semmihez és legszívesebben egy sötét sarokban gubbasztanánk egész nap. De nincs mese, minden reggel fel kell kelni és életet lehelni magunkba és munkába indulni, vagy elvinni a gyereket az oviba. 

bored-16811_1280.jpg

De mit tehetünk ezeken a napokon, amikor élni sincs kedvünk? Van azért pár trükk, amivel helyre tudjuk pofozni magunkat! Olvasd el!

Íme, a test-és lélektuning tippek!

 

1. Hideg zuhany az arcnak:

Ne csak meleg vízzel moss arcot! Érdemes váltogatnod a forró vizet a jéghideggel, ugyanis ettől fokozódik a vérkeringés a bőrben, amitől frissebb színed lesz, a hideg víz pedig a mosakodás végén összehúzza a pórusokat és leviszi a duzzanatokat. Természetesen ne felejts el hidratálni!

2. Extrahidratálás ON!

Ne sminkkel és alapozóval akard eltüntetni a nyúzottság nyomait, mert pont az ellenkezőjét fogod elérni! Egy kevés korrektor és BB krém után, indulás előtt fújd le hidratáló permettel az arcod, ami felfrissíti és élettel telivé teszi a bőröd! Ha a hűtőből veszed ki, még hűsít is a nagy melegben.

3. Dobd fel a frizkód! 

Nem fog összedőlni a világ, ha tegnap este nem sikerült hajat mosnod, vagy a fodrászhoz nem jutottál el! Hajvasalóval vagy sütővassal csavarj néhány hullámot az arcod mellett és a fejtetőn, enyhén tupírozd be a hajad tövét és egy laza kontyba kösd fel. Kész is a nyári, trendi frizura!
 

4. Frissülj vibráló színekkel!

Bizonyított tény, hogy a pink, piros, narancs színeknek kedv-és lélekemelő hangulata van! Ráadásul a vibráló színek mind szép színt vetnek az arcbőrre is. Ezen kívül még sokkal fiatalosabb és üdébb külsőt kölcsönöz, ha ezeket a színeket a szádon is használod! Nem kell erősen sminkelni, de egy-egy élénk rúzs vagy szájfény mindig frissebb hatást kelt.
1200_sablon_31.jpg
 

5. Igéző szemek!

A sok szemceruza elkenődik, sápaszt, ráadásul időigényesebb is szépen felvinni, mint egy jó spirált! A hangsúlyos szempillák kiemelik a szemet és sokkal nyitottabbnak is látszanak tőle, ezért hatásosabb lehet, mintha órákat dolgozunk egy tökéletes sminken.
 

6. Ne feledkezz meg a szemöldöködről!

Ha halványan megerősíted a szemöldököt és az szépen ível felfelé, akkor optikailag megemeled vele a szemeket is, amitől fiatalabb és kipihentebb lesz az arcod! Vigyázz, hogy a választott szín inkább legyen egy árnyalattal világosabb a szemöldöködnél, ne pedig sötétebb! 
 

7. Az éltető víz!

Indulás előtt igyál meg egy liter szénsavmentes ásványvizet! Egyrészt ez hatásosabb, mint a kávé, másrészt feltölti az arcon lévő apró ráncokat és csökkenti a duzzanatot. Jobban fogsz tudni koncentrálni is a napi teendőkre!
(Forrás: style.hu)

Nézz be hozzánk, akad egy pár klassz ajánlat Nálunk is! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr3711665144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása