3 egyszerű tipp, ha több kalóriát akarsz égetni...

jún20

Ha heti két alkalomtól nem tudsz többet az edzőterembe járni, de több kalóriát akarsz égetni, akkor fontold meg és vesd be az alábbi 3 egyszerű tippet!
1200_sablon_20.jpg
A tippekért olvass tovább!

1. Irodai munka - másképp

Ha irodában dolgozol, mindenképp állj fel óránként, legalább 5 percre és sétálgass kicsit, de ülés közben is elvégezhetsz néhány feladatot: emeld el a talajtól a talpad, felváltva pipálj és spiccel, vagy váltott lábbal emelgesd! Amikor kimész a mosdóba, csinálj meg 4 terpeszzárt és 4 guggolást is minden egyes alkalommal!

2. Az éltető víz..

Szénsavmentes vizet ajánlott fogyasztanod, ugyanis többek között ez ahhoz is hozzájárul, hogy maxon pörögjön az anyagcseréd, vagyis több kalóriát égess. De így az étvágyat is elűzöd és a víz áldásos hatásainak köszönhetően a bőröd is csodásan ragyogó és üde marad!

3. Mozgás, baby..

Ha megfigyeled, a legtöbben úgy járnak, hogy a karjuk alig mozog a testük mellett. Pedig ez helytelen! Ha lépsz, használd a karodat is, ezzel az izmaidat is megmozgatod és természetesen több kalóriát is égetsz el.

1_1.jpg

Nézz szét a DiamondDeal ajánlatai között, hátha találsz valami kedvedre valót! KATT IDE! 

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr488825012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása