A tökéletes popsi titka!

máj05

Igaz, hogy a nyári szezonra való felkészülést már télen el kell kezdenünk, de még akkor sincs gond, ha esetleg holnap vágnál bele! Lefaragnál pár centit innen-onnan vagy épp kerekebb, formásabb, kidolgozottabb popsira vágysz? Mindegy melyik a célod, hoztunk most egy olyan videót, amiből kiderül hogyan érheted el!

1200_sablon_1.jpg

Ha érdekel, olvass tovább!

A popsiedzés során semmi másra nem lesz szükséged, mint egy kendőre, egy székre és a kitartásodra! A csodapopsiprogramunk újabb elemeként csináld végig ezt a tréninget, még tíz percre sem lesz hozzá szükséged! Hajrá csajok, gyártsuk le a kerek és szexi popsikat!

 

Hajrá csajok!

A biztonság kedvéért azért itt van egy pár ajánlat a DiamondDeal-től is, ha valami tuti mozgásformát is kipróbálnál még! KATT IDE! ;) 

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

(Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=cCrm1SC7YiM)
Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr388688338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BNati 2016.05.24. 11:03:36

Ez nagyon jónak tűnik! Így, hogy jön a strandszezon, még az utolsó pillanatokat ki akarom használni, hogy összejöjjön az a bikinialak. De legalább valami hasonló! :D Szoktam otthon tornagyakorlatokat csinálni, ha úgy van időm. Ezt szerintem be is iktatom majd a már bevált feladatsorba! :D Többen ajánlották a hullámmasszázst is. Elvileg segít a narancsbőr eltüntetésében. Őket ajánlották nekem. estheticline.hu/hullammasszazs/ Van valakinek tapasztalata esetleg? :)
süti beállítások módosítása