Fürdőruhák pasi szemmel. Ciki vagy cuki?

júl04

Itt van végre a strandszezon, aminek a legfontosabb eleme a fürdőruha! Vásárlásnál azonban sok dolgot szemmel kell tartani, az árat, azt, hogy mi áll nekünk a legjobban, a divatszíneket, és persze, hogy a teremtés koronája mit fog szólni a látványhoz...

handstand-2224104_1280.jpg

Hogy mit gondolnak a pasik a fürdőruhánkról? Most megtudod a cikkből!

1.) Magasított retro fürdőruha - NE!

1_28.jpgA férfiak egyszerűen nem kedvelik az '50-es évek stílusát, így ezt a fazont sem szeretik. Bár, retro, és újra divatba jött, de a szűzies hatást a férfiak nem értékelik a ruhával kapcsolatban. Rövidíti a combokat, és a hasra tereli a figyelmet, de persze a pasik nem ezt veszik észre. Nincs benne kiemelve a fenék sem, ezért ez CIKI.

 

 

 

 

 

2.) Háromszög bikini - IGEN!

2_21.jpgA népszerűségét nem kell magyarázni, hiszen nem véletlenül ez az egyik leggyakoribb fürdőruha fajta. Éppen annyit takar, amennyit illik és kell, egyébként a szexi vékony pántok minden pasi fantáziáját beindítják. Az örök klasszikus mindig jó választás, ha fürdőruháról van szó. CUKI!

 

 

 

 

 

3.) Pánt nélküli bikini - NANÁ!

3_16.jpgNem csak a nők kedvence a másik örök darab, hiszen praktikus, könnyű benne napozni, és kényelmes. A férfiak sem találnak benne semmi kivetni valót, hiszen minden látszik benne, aminek látszania kell. CUKI!

 

 

 

 

 

 

4.) Egyrészes fürdőruha - CIKI!

4_16.jpgA férfiak szemében az egyrészes fürdőruha nem nyerő, hiszen rengeteget takarnak a többi fürdőruhafazonhoz képest. Ezen kívül általában azok viselnek ilyen ruhát, akinek takarni valója van - saját maga szerint. Ez persze a nagy átlag, női szemmel nagyon csinosak az ilyen darabok. Ha ilyet szeretnénk vásárolni ne a klasszikus formánál maradjunk, nyugodtan válasszunk extrémebb darabokat, amik azért megmutatják testüket! CIKI!

 

 

 

 

5.) Sportos fürdőruhák - CIKI!

5_12.jpg

A legnépszerűtlenebbnek tartott fürdőruháról van szó! Nagyon praktikus, ha versenyszerűen sportolsz és nagyon kényelmes is, de ezeket a fazonokat hagyjuk meg edzésre. A fiúk inkább a szexisebb, nőiesebb fazonokat kedvelik!

 

 

 

 

 

6.) Tankini - NE!

6_10.jpgNem túl szexi, ha pólóban úszol - gondolják a pasik. Aki ezt a fürdőruhát hordja, szinte a homlokára írja, hogy el akarja takarni a testét. Legyél magabiztos, és kerüld ezt a fazont, mutasd meg csodás bájaid mindenkinek! CIKI!

 

 

 

 

 

7.) Klasszikus kétrészes bikini - NANÁ!

7_11.jpgKicsit többet takarnak, mint a háromszögű testvére, lehet ezért ez a kedvencük a férfiaknak! Rengeteg lehetőség közül választhatsz, hiszen ebből a fajtából végtelen variáció, forma és stílus választható! CUKI!

 

 

 

 

 

 

8.) Túl bonyolult fürdőruhák - Kicsit már sok!

8_13.jpg

Hagyd meg a modelleknek a bonyolult tervezői darabokat! A fiúk a túlzásokat sem szeretik, ezért jobb a jól bevált fazonoknál maradni. Arról nem is beszélve, milyen vicces vonalaid lesznek a barnulástól és hogy milyen nehéz őket fel-le venni. CIKI - vagyis, nem ajánljuk!

 

 

 

 

9.) Trikini - Jöhet!

9_10.jpg

A nők egyik kedvenc darabja, hiszen éppen eleget takar és mutat egyaránt, fazonjának köszönhetően pedig remekül nyújtja a testet. Naná, hogy bejön a pasiknak, hiszen olyan, mint egy szexi fehérnemű! CUKI!

 

 

 

 

 

 

Kinézted a megfelelő bikinit, de nem mered felvenni?

A nőknél a bikinivásárlás nem csak azért fontos, hogy legyen miben pancsizni, de nagyon szeretjük megmutatni mink van. Ezt általában lelombozza, hogy a próbafülkében nem azt a látványt kapjuk vissza, amit a fejünkben elképzeltünk. Ne hagyd, hogy elrontsa a kedved az a pár kiló, szabadulj meg tőle itt, hiper olcsón, fájdalommentesen, egyszerűen!

bannercsih.jpg

Értesülj azonnal a legújabb kezelésekről, és likeolj minket facebookon! :) 

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr812638063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása