A csoki, ami még a bőrödnek is jót tehet

ápr27

Sokmindent hallottunk már a csokiról, például, hogy serkenti a memóriát, okosabb leszel tőle, vagy megnyugtat, most azonban itt a csoki, ami még a bőrnek is jót tehet!

twenty20_08826ceb-2cf1-42b3-8af0-1071930017f3.jpg

Eddig a magas kalóriatartalom mellett sokakat az is visszatartott a csokievéstől, hogy az édesség többnyire pattanásos bőrt okoz, de most már ennek is vége!

A Sakara Beauty Chocolates azonban kimondottan szépséges, fiatalos arcbőrt ígér. A termék állítása szerint elég alig két hét, hogy az édesség belülről szépítse meg a bőrödet, ruganyosabbá, feszesebbé és egészségesebbé téve azt. Ez a fajta egyébként is egészségesebb, mint a szokásos csokik: organikus, nyers, fair-trade kakaóból készül és kókuszcukorral édesítik, de az igazi trükk a növényi ceramidokban rejlik, amik elvileg segítenek beindítani a bőr természetes kollagéntermelődését.

1_24.jpg

Szóval lehet, hogy a 45 dollár kicsit borsos ár egy doboz csokiért, de talán megéri kipróbálni!

(Forrás)

De ha nem bíznád a véletlenre, nézz szét a DiamondDeal bőrfiatalító ajánlatai között, IDE KATTINTVA!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr8912458981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása