Kristálygyógyászat - női panaszokra

ápr24

Mivel mindig az egyensúlyt keressük, így az egyensúlyra törekszik a kristályokkal történő gyógyító erő is – gondoljunk csak a folyadék háztartásunkra vagy az ásványi anyagok szervezeten belüli eloszlására- ez mind összefügg egymással, de a cél mindig a harmónia megteremtése.

gem-602252_1280.jpg

A kristályterápia hatással van testre, lélekre, szellemre egyszerre. Ebben tudnak nekünk segíteni kristályaink, anélkül hogy nagyon megterhelnék szervezetünket.

A következő kristályok gyógyítanak és harmóniát teremtenek!

Hegyikristály


A lelki tisztaság, a szeretet köve. Hatékonyan oldja fel a lelki gátakat, elakadásokat, emiatt pedig a párkapcsolat is harmonikusabbá válik. A bőrproblémák hatékony ellenszere, enyhíti a pre-menstruációs tüneteket.

Jáde


Harmonikussá, kiegyensúlyozottá tesz, magabiztossá és bátorrá tesz. Testi szinten a  termékenységet is fokozza.

Érdekel néhány egészségmegőrző ajánlat, ráadásul kedvezményesen?

IDE KATTINTVA szétnézhetsz!

Holdkő


Az érzelmek, a gyengédség köve. Erősíti az intuiciót, és megkönnyíti a hormonális változásokhoz (terhesség, menstruáció, menopauza) való alkalmazkodást.

Jáspis


Egyensúlyba hozza a női-férfi energiákat, nyitottá tesz a szerelemre. A nemi szervekkel kapcsolatos panaszokra nagyon hatásos, a könnyű szülést is elősegíti.

(Forrás)

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr5312450421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása