Húsvét 2017: csillogó tojások

ápr04

Már unod a klasszikus tojásfestést és azt, hogy a húsvéti tojás csakis piros vagy kék és sárga lehet? Lépd át a szabályokat és vigyél egy kis színt és izgalmat az idei húsvétba! 

easter-2110346_1280.jpg

Találtam Nektek egy igazán csajos festési technikát: próbáld ki a csillámporos verziót!

Kellékek a csillogó húsvéti tojások elkészítéséhez:

  • dekupázsragasztó
  • csillámpor
  • ecset
  • tojástartó

1_23.jpg

Elkészítés:

Mint minden tojásfestés előtt, most is főzd meg a tojásokat. Ha kihűltek, kend be az egyik felüket dekupázsragasztóval, ezután szórd rá a csillámport egy tányér fölött, hogy ami lehullik újra fel tudd használni. Tedd félre egy órára, hogy száradjon, majd folytasd a még csupasz részekkel. Ha a másik fele is megszáradt, kenj a csillámpor tetejére is egy réteg dekupázs ragasztót, hogy fixálja. Ennek is szüksége van egy óra száradásra, és már kész is a csillogó csoda húsvétra. 

A videóban arany- és ezüsttojásokat készítenek, de bárhogy dekorálhatod igazából a húsvéti tojásokat. A ragasztóval húsvéti nyulakat is festhetsz rájuk, de csinálhatsz pöttyös, szívecskés vagy csíkos tojásokat is, , csak a képzeleted szab határt! 

Na, kipróbálod? :) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr8112400549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása