Valentin napi ajándék ötletek NŐKNEK

feb13

Nyakunkon a szeretet és a szerelmesek ünnepe, mindenki - legalábbis mi, Nők - lázban égünk, hogy mit is ajándékozzunk szívünk választottjának a szokásos párna-plüss-bögre kombón túl. 

blogfokep_20.jpg

Összeszedtünk pár tuti dolgot a DiamondDeal ajánlatai közül, melyek bomba biztosan tetszenek majd egy kifinomult ízlésű nőnek. Urak, tessék válogatni!

1. Szépítő csomag imádott szerelmednek – 4 legnépszerűbb szolgáltatás feleségednek, barátnődnek!

shutterstock_125307737.jpg

Egy szépségcsomagnak egyetlen Nő sem tud ellenállni, hidd el, ezzel tuti nem fogsz mellé! Ha biztos sikerre akarsz menni az ajándékozás terén, válaszd ezt a szépítő csomagot a feleségednek, barátnődnek. 4 legnépszerűbb szolgáltatás a hölgyek körében! 4D szempilla, műköröm építés, arcfiatalítás és kényeztető téli varázs 90 perces narancs-fahéjas masszázs a Diamond Szépségszalonban! AJÁNLAT ITT!

2. 4D szempilla építés és gél-lakkozás a Diamond Szépségszalonban!

shutterstock_119825380.jpg

A 4D szempilla feltűnő, nőies, csábító és kifejező tekintetet biztosít minden nő számára, nem beszélve a gyönyörű gél lakk-kal ékesített körmökről, amelyektől igazán vonzóvá válik a hölgyek keze! Lepd meg szerelmed ezzel a megszépítő csomaggal, amit IDE KATTINTVA tudsz megnézni!

3. Csodálatos masszázs-varázs csomag!

shutterstock_111115586_1.jpg

Hölgyek, Urak! Itt a tökéletes ajándék! Ez a tökéletes masszázs-csokor garantáltan örömet fog okozni, hiszen ki ne örülne egy kis kényeztetésnek? Felfrissülés testnek és léleknek, Debrecenben! Nézd meg az ajánlatot IDE KATTINTVA!

4. Ajándékkártya a Diamond Masszázs Stúdióba! Frissítő ajándék testnek és léleknek! 

lead_original_1_1.jpg

Mit szólnál hozzá, ha nem kellene tovább törnöd a fejedet a Valentin-napra szóló ajándék miatt?  Most itt egy kihagyhatatlan ajánlat, ami teljes mértékben kényeztetésre, feltöltődésre és szépülésre használhat fel kedvesed! Ajánlat ITT

5. És egy páros program: 4****-os wellness pihenés neobarokk kastélyszállóban, 2 éj 2 főre teljes ellátással Hernádvécsén!

01_1.jpg

Éljétek át a valódi négycsillagos kikapcsolódást a hernádvécsei Hotel Vécsecity****-ben! 3 nap/ 2 éj felejthetetlen pihenés vár rátok korlátlan wellness-szel, teljes ellátással, kedvezményekkel és persze szabadidős programok széles kínálatával a neobarokk stílusú kastélyszállóban. Lepjétek meg magatokat egy fantasztikus utazással! NÉZD MEG AZ AJÁNLATOT ITT!

Nézz be a DiamondDeal oldalára, akad egy pár klassz ajánlat náluk! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr6512253918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása