Ez történik, ha naponta csak egyszer mosol fogat

jan20

Szülőként - vagy akár csak visszaemlékezve gyermekéveinkre - jól tudjuk, hogy a fogmosás általában mindennapos nyűg és hiszti tárgya volt, vagy még az is. Ugye? Sajnos azonban már csak a fogorvosnál derül ki, hogy nemcsak a gyerekeket kellene megtanítani a napi háromszori fogmosásra. 

blogkep2.jpg

Nézd meg, mi történik, ha naponta csak egyszer vagy ennél még ritkábban vagy hajlandó fogat mosni...

A szitu: elfoglalt vagy, mindig rohansz, ezért nincs időd a fogmosásra. Ezért néha kimarad egy-egy fogmosás.

A legrosszabb, ami történhet, az, hogy fogínyvérzés jelentkezik, azaz fogágybetegség alakulhat ki nálad. Ha nagyon elfoglalt vagy, akkor se feküdj le fogmosás nélkül. Ha csak egy fogmosás fér bele egy nap, akkor az este legyen!

blogkep_2.jpg

A fogágybetegségek sajnos előbb vagy utóbb a fogak elvesztéséhez vezetnek, ezért semmiképpen nem szabadna feladnod a napi legalább két-három alkalommal történő fogmosást, akkor sem, ha rengeteg a dolgod, vagy éppen hajnal 5-kor esel haza hullafáradtan egy buliból.

Gondold meg!

(Forrás)

Nézz be hozzánk, mert akad egy pár klassz fogászati ajánlat Nálunk! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr3112140951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása