Karácsonyi köröm - a horoszkópod szerint

dec07

Épp mostanában készülsz körmöshöz, de még nem találtad ki, milyen színű és formájú legyen a körmöd az ünnepekre? Ha a horoszkópod szerint választasz, most nem kell sokat agyalni rajta! 

blog1_3.jpg

Nézd meg!

KOS

A kosokra keményen dolgozós időszak vár mostanában, ehhez pedig jól jön nekik egy energizáló szín a kezeiken, hogy akárhányszor ránéznek, felpörögjenek. Egy mély éjkéktől feltöltődsz, és bármikor gyönyörködhetsz benne. Válaszd ezt, ha kos vagy!

BIKA

A bika érzelmeit most leginkább az erdei zöld tükrözi. Kiegyensúlyozottá teszi a viselőjét, és barátságos, pihentető érzeted ad mindenkinek, aki ránéz a kezeire.

IKREK

Az ikrek jegyűeknek mostanában a kapcsolatokra érdemes fókuszálni, ehhez pedig segítségül jön egy kifinomult, kissé szürkés törtfehér köröm. Ez amúgy is nagy divat mostanában.

RÁK

Neked az ünnepekre most egy igazán klasszikus lakkozás, a gyöngyház fényű festék javasolt. Ebben megmutathatod elegáns és nőies oldaladat, mostanában ugyanis erre van szükséged.

OROSZLÁN

Oroszlán csajok figyelem! Kötelező beszerezni egy szép rose gold lakkot, ugyanis ebben lesztek a leghódítóbbak a szezonban. Kreativitást és energiát sugároz.

SZŰZ

Romantika van a levegőben! Ezt mi mással tudnád erősíteni, mint egy szexi rózsaszín lakkal? Válassz füstös, kissé szürkés rózsaszín árnyalatokat!

blog_1.jpg

MÉRLEG

Okosságodat és kedvességedet érdemes kihangsúlyoznod. Ehhez tökéletes szín a mályva. Kifejezetten ajánlott feldobnod némi csillogással is.

SKORPIÓ

A te színed decemberben a tüzes bikavér! Az egyébként is temperamentumos jellemedet tükrözi, és eleganciát ad kezeidnek. Matt és fényes verzióban is tökéletes.

BAK

Egyébként is a klasszikus megoldások híve vagy, de karácsonyi manikűr terén különösképp igaz ez rád. Visszafogott, mégis elegáns piros körmökkel lesz csodás a megjelenésed, válassz cseresznye színű lakkot az ünnepekre!

NYILAS

A nyilasok keményen szeretnek dolgozni és határozottak minden területen. Az inspiráló tengerkék, és zöldeskék áll nekik a legjobban az ünnepi szezonban. Állítólag ez a szín még gyógyítóan is hat rájuk.

VÍZÖNTŐ

A barátságos vízöntőkre rengeteg szuper közösségi esemény vár karácsony környékén, ehhez pedig a legjobb, ha lila körömlakkot viselnek, ebből is inkább a sötét, mély árnyalatokat.

HALAK

A halak jegyben születettek gyakran karrieristák, de az ünnepekkor ők is megpihennek egy kicsit. A metálos bogyószínek segítik őket ebben, és abban, hogy a gyönyörű körmük legyen középpontban, mikor az asztalon tartják a kezüket. Minden szem a metálos bogyószínekre szegeződik, ha ilyet viselnek.

Nézz be hozzánk, ragyogó ajánlataink vannak! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr6412031109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

floraesfauna (törölt) 2016.12.08. 14:43:38

Csakis természetes körmök. :)
süti beállítások módosítása