A láb mindig kéznél van - miért jó a lábmasszázs?

sze23

Lábaid egész nap jó szolgálatot téve visznek téged, amerre csak szeretnéd, de teljesítőképességük nekik is véges: este ők azok, akik elsőként jelzik, ideje megállnod és megpihenned.

labmasszazs.jpg

S, ha már leültél, biztosan tudod, a láb mindig kéznél van! Kezdődhet tehát egy kis lábmasszázs, aminek nem csak fáradt végtagjaid, hanem egész tested örül majd.

A láb esetében nem gond, ha nincs melletted egy társ, aki kezelésbe veszi, hiszen saját magadnak is egyszerűen megteheted. Sőt, talán még jobb is, hiszen te érzed legjobban, milyen erősségű fogásokra, simításokra van szükséged.

Összeszedtük, milyen hatással van szervezetedre egy jóleső lábmasszázs. Többet segít szervezetednek, mint gondolnád...

1. Helyreállítja a keringést

Főleg akkor tapasztalhatod, hogy valami nincs rendben a keringéseddel, ha sok ülőmunkát végzel. Ezért masszírozd át a lábad, ezáltal felfrissítheted a vér áramlását.

2. Csökkenti a magas vérnyomást

A jó vérkeringés a magas vérnyomás kockázatát is csökkenti. Sőt egy lábmasszázs még kedélyjavító és nyugtató hatású is, ami szintén segít elkerülni, hogy a vérnyomásod az egekbe szökjön.

3. Enyhíti a fejfájást

A fejfájáson és a migrénes panaszokon is segít, ha átgyurmázod a lábad, sőt más betegségekre is jó hatással lehet. Ehhez azonban nem árt, ha ismered a test akupresszúrás pontjait.

4. Segít a PMS panaszokon

A menstruáció előtti kellemetlen érzeteken is segít egy lábmasszázs. Ha a párod nem bír ilyenkor elviselni, nyugodtan mondd meg, hogy az a megoldás, ha megmasszírozza a talpad.

5. Csökkenti az ödémás panaszokat

A főként állapotos nőknél kialakuló ödémák is megelőzhetők, vagy csökkenthetők rendszeres lábmasszázzsal.

 

(Forrás: nlcafe)

Kövesd blogunkat, ha szeretnél további érdekességekről olvasni! Új bejegyzéseink a Facebook oldalunkon is megjelennek, lájkolj minket ott is! Köszönjük! ;)

Szerző: DD Tomi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr2611737741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása