Hoppá! A Disney csajok aktmodellként!

sze12

Szokásos heti Disney-rovatunk most egy igazán vérpezsdítő cikkel jelentkezik és gyanítjuk, hogy leginkább férfi olvasóink figyelmét fogja felkelteni.

disney.jpg

Egy Los Angeles-i művész eljátszott azzal a gondolattal, hogy milyen lenne, ha gyerekkorunk mesehősnői aktmodellek lennének és ezt jól papírra is vetette! Nézd meg!

A Los Angeles-i művész, Andrew Tarusov gondolt egy merészet és szexi pin-up lánnyokká változtatta a gyerekkorunkból oly jól ismert Disney-hercegnőket. A képek az Instagramon kezdtek el terjedni, azóta egyre több és több helyen feltűnnek. A művész meglehetősen kihívóra vette a figurát: az illusztrációk között megtaláljuk a meztelen Arielt, a hiányosan öltözött Hófehérkét egy törpével az ágyban, a dominának öltöztetett Belle-t, a gyakorlatilag pucér fenékkel pucsító Tianát és másokat.

KATTINTS a galériáért! ;)

(Forrás: dailymail)

Nézz be hozzánk, akad egy pár klassz ajánlat Nálunk is! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr2511696607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása