Vacsora 5 perc alatt

aug11

Egy hosszú, fárasztó nap után nem mindig van kedve az ember lányának főzőcskézni. Ha mégis szeretnél valami finomat tenni az asztalra, családod elé, ezt a receptet Neked találtál ki! 
maxresdefault_6.jpg

Nézd meg! Recept és videó a cikkben!

Ha már nincs kedved főzni, de azt se akarod, hogy a családodnak hideg étellel kelljen beérnie, készítsd el nekik ezt, imádni fogják! 

Fogj néhány virslit, vágd őket ketté és szúrd fel őket egy fanyársra. Ezután egy éles kés segítségével spirálisan vágd körbe. Ehhez ne a kést, hanem a nyársat mozgasd, így lesz szép a minta. Ezután húzd szét kicsit a virslit a vágások mentén, a résekbe pedig csavarj egy kis pizzatésztát, amit akár a boltban is megvehetsz. Végül süsd ki a hot-dogokat bő olajban, amíg a tészta szép aranybarna nem lesz.

Salátával, ketchuppal és mustárral tálalhatod, villámgyors, isteni vacsora!

(Forrás: youtube.com)

Nézz be hozzánk, mert van egy pár klassz ajánlatunk! KATT IDE! :)

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr4810261602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása