Te mit vetsz be, hogy megőrizd fiatalságodat?

júl27

Tudjuk, sokan képesek a végsőkig elmenni, hogy arcbőrük fiatalnak, fiatalabbnak hasson. Forint százezrekbe kerülő, fájdalmas plasztikai műtétek, ideig-óráig ható Botox-kúra, mely szintén nem olcsó, ráadásul aki túlzásba viszi, az arcmimikájával fizet érte. Esetleg mindenféle kencék jöhetnek még szóba, melyek alapanyagai ugyanonnan származnak, ahonnan az autónkba tankolt benzin vagy gázolaj. Nem túl biztató, ugye? Akkor mi a megoldás? Kattints a továbbra, és megmutatjuk!

 pakolas.jpg

Biztosan találkoztál már természetes kozmetikumokkal, vagy akár használsz is ilyet. Ezek tagadhatatlan előnye, hogy vagy illatanyagok és színezékek hozzáadása nélkül készülnek, vagy ezek is teljességgel természetesek, ahogy a fő összetevők is. Emiatt nem kell attól tartanod, hogy kőolajipari mellékterméket kennél magadra, és az allergia esélye is minimális. Cserébe természetes módon segítheted arcbőröd hidratációját, hasznos tápanyagokkal való feltöltődését, melyek rendkívül fontosak, ha szeretnéd, hogy ráncmentes arc nézzen vissza rád a tükörből. És manapság már igazi luxus anyagokat is bevethetsz, ha szeretnéd természetesen eltüntetni ráncaidat.

Olyan élőlények, anyagok is segíthetnek a fiatalodásban, melyekről nem is gondolnád! Ilyen egy különleges csigafajta nyálkájának kivonata, melyet speciális gazdaságokban gyűjtenek be a világ számos pontján, majd hihetetlennek tűnő áron (akár 1000 euro/liter) értékesítik általában szépségipari cégeknek, laboratóriumoknak. A puhatestű csiga védelmére szolgáló különleges anyag itt szűrésre, tisztításra kerül, és SSF néven bekerül egy-egy kozmetikai termékbe. Jelentősen segíti a bőr regenerálódását és a szabadgyökök csökkentésével gátolja a bőr korai öregedését. De említhetjük pl. a forró vízű forrásokban, hidrotermikus élőhelyeken élő baktériumokat, melyeknek a szűrlete hasonló hatásokkal kecsegtet.

csiga.jpg

De érdemes a növények között is szétnézni a luxus fiatalodásért! A perzsa selyemfa kivonat pl. mélytisztító hatású, sejtszinten szabadítja meg a szennyeződésektől a bőrt. Vagy a jojoba olaj, melynek szerkezete annyira hasonló az emberi bőr által termelt faggyúhoz, hogy a bőr nem is képes megkülönböztetni attól, így a nyitott pórusokon át könnyedén lehet vele táplálni, hidratálni a bőrt.

shutterstock_21724069_1000.jpg

A gránátalma a kínai és ayurvédikus gyógyászat egyik évezredek óta használt növénye. A sokmagvas gyümölcs rendkívül gazdag antioxidánsban, növeli a sejtek élettartamát, javítja azok túlélését, így a bőrön alkalmazva a bőr fiatalságát is képes konzerválni. A jamgyökér is igazi bőrápoló luxustermék, nagy mennyiségben tartalmaz pl. béta-karotint, mely többek között az egészséges barnuláshoz is hozzájárulhat, emellett más összetevői is rendkívül jó öregedésgátlók. De említésre méltó még az ázsiai gázlónövény (gotu kola) is, melynek kivonata igazán kiváló bőrnyugtató, bőrszerkezet javító és regeneráló, erősíti a kötőszöveteket, valamint nagy antioxidáns tartalmának hála, szintén képes gátolni az öregedést.

fiatalitas.jpg

Mielőtt elindulnál, hogy minden anyagból beszerezz egy keveset, megsúgjuk neked, hogy ezek az szépítő kivonatok mind megtalálhatók a QUADRAsystem luxus fiatalító kezelésében használt szérumban is. Ez a laza szerkezetű, a krémeknél apróbb molekulákból felépülő koncentrátum könnyedén bejuttatható a bőr mélyére, ahol már könnyedén kifejtheti pozitív hatásait. Ebben segít egy speciális, űrfegyverhez hasonlító ultrahangos eszköz is, mely tű és szike nélkül, gyakorlatilag a kezelt terület kényeztető simogatásával is képes megnyitni a bőr szerkezetét, így bejuttatni a szérumot a megfelelő bőrrétegbe. A bőrt alkotó kollagén-elasztin háló így újjáépülhet, a bőr visszanyeri feszességét és rugalmasságát, a ráncok pedig feltöltődnek, visszaadva az arcbőr 6-8 évvel ezelőtti állapotát. A szérumok alkalmazásáról, beviteléről egy rövid filmük a televízióban is látható volt a közelmúltban, az alábbi képek pedig a luxus fiatalító kezelés eredményeit szemléltetik (kattintásra galéria nyílik).

És ami további garancia arra, hogy arcbőröd a legjobbat kapja, Dr. Németh Judit neve, aki immáron 25 éve tevékenykedik orvos-kozmetikusként, kozmetikusokat tanító trénerként és szépségszalon vezetőként, hogy minél többen tapasztalhassák meg a kortalanság nyugalmát. Már külföldön, egészen pontosan Londonban is elindított egy sikeres szépségszalont, de legfőbb vágya, hogy a hazai hölgyek (és persze urak) is luxus szépítő szolgáltatásokat vehessenek igénybe, megfizethető áron. Ennek megfelelően a fő művének tekinthető QUADRA immáron 4 éve két kellemes hangulatú, igényesen berendezett budapesti szalonban, szépítő szolgáltatások széles skálájával várja vendégeit.

Ha vágysz arra, hogy pár évvel ezelőtti képmásod nézzen rád vissza a tükörből, és ezért szeretnél szép szalonban, szakértő kezek alatt, fájdalommentesen, kényeztető kezelés eredményeként fiatalodni, akkor kattints ide, és most nagy kedvezménnyel megteheted!

Kövesd blogunkat, ha szeretnél további érdekességekről olvasni! Új bejegyzéseink a Facebook oldalunkon is megjelennek, lájkolj minket ott is! Köszönjük! ;)

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr108913104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása