Szabadítsd fel kreatív energiáidat a magyar tenger partján!

júl25

Csodálattal vegyes irigykedéssel figyeled barátaidat, ismerőseidet, akik szinte egyik pillanatról a másikra készítenek olyan rajzokat, amitől még a lélegzeted is eláll? Jól figyelj, mert ennél jobb lehetőséged egész biztosan nem lesz már a nyáron, hogy Te is átállj a rajzolni tudók táborába. Sőt, a nyaraláshoz sem találhatnál jobb helyszínt a Balaton partjánál.

jobb2.jpg

Válj a rajzolás igazi művészéve egy felejthetetlen nyaraláson!

Idén nyáron Alsóörsön van a találkozóhelye azoknak, akik szívesen megmozgatnák kreatív oldalukat, egyben szeretnének kiváló hangulatban, remek programokkal eltölteni több, mint egy hetet a Balaton partján!

Itt rendezik meg ugyanis a 2015 legsikeresebb rajziskolájának megválasztott Huszár Arts Sport és Művészeti Iskola szervezésében a jobb agyféltekés rajztábort, ahol egyedülálló magyar módszertan alapján tanulhatsz meg rajzolni vagy fejlesztheted tovább a már meglévő művészi képességeidet.

A táborba jelentkező kicsiket és nagyokat jó hangulatú vegyes csoportos foglalkozások várják, ahol minden résztvevővel személyre szabottan is foglalkoznak. Így hamar képessé válsz arra, hogy -állj bármilyen szinten is rajztudásban- képességeid fejlesztésével olyan rajzokat, portrékat készíts, amilyenekről pár hete még csak álmodoztál!

Kíváncsi lettél, hogyan válhatsz te is a rajzolás igazi művészévé? Kattints IDE!

A reggeltől délutánig tartó rajzórák hamar elröppennek és máris itt a szórakozás ideje! Abból pedig bőséges a kínálat: íjászat, önvédelem, strandolás (naná!!!), kajakozás, közös filmnézés gazdagítják többek között a palettát, de a Balatonról lévén szó, könnyedén megtalálhatod a kikapcsolódás számodra legideálisabb formáját.

Mennyi időt szánsz képességeid és látásmódod fejlesztésére?

Kevésnek érzed a 2 napot? Annyira belejöttél a rajzolásba és úgy "élvezed a strandot", hogy nincs kedved 4 nap után hazamenni? Válaszd a 7 napos tábort!

Jól tudjuk, hogy egy ilyen tábor, szállással, étkezéssel, programokkal nem olcsó mulatság, ezért biztosan örülsz majd, ha megtudod, hogy milyen kedvező áron juthatsz hozzá ahhoz az élményhez, ami egész nyáron, sőt még tovább is kitart majd!

Kedvet kaptál? Nézd meg a legkedvezőbb ajánlatokat és foglald le a helyed már ma CSAK a DiamondDeal-en! Kattints IDE!

További kedvcsinálónak nézz meg pár képet a tavalyi táborról:

jobb1.jpg

jobb10.jpg

 

jobb3.jpg

jobb4.jpg

jobb5.JPG

jobb6.JPG

jobb7.JPG

jobb8.JPG

jobb9.jpg

 

Szerző: DD Tomi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr388907760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása