Itt a legbizarrabb masszázs, amit valaha láttál! - megdöbbentő KÉPEK!

júl12

Új, meglehetősen bizarr divat söpör végig a sztárok körében! Meg lennénk lepve, ha hazánkban nem akadna hamarosan követője ennek a furcsa masszázs irányzatnak!

image004.jpg

Extrém masszázs élmény haladóknak!

Dr. Dorothy Stein, egy new jersey-i masszázs terapeuta számos hírességet tarthat számon vendégei között: becenevét - Dr. Dot - Frank Zappától kapta, de olyan celebek is gyakran megfordulnak kezei között, mint Rihanna, Kanye West vagy éppen Simon Cowell. Ők már egészen biztosan kipróbálták Dr. Dot "specialitását", a harapós masszázst!

A furcsának és fájdalmasnak tűnő technika gyökere, hogy Dr. Dot elmondása szerint édesanyját többször is megmasszírozta gyerekként és mivel kezei nagyon erőtlenek voltak még, anyja megkérte, hogy harapja meg izmait. 

Nos, a terjedelmes vendéglistát tekintve, a technikát azóta sikerült tökélyre vinnie. Dr. Dot szerint a harapásos terápia népszerűsége annak is köszönhető, hogy ezzel a módszerrel olyan izmokat, izomcsoportokat is el könnyedén el tud érni, amiket a klasszikus technikával lehetetlen lenne.

Íme, a képek:

bite2.jpg

bite3.jpg

bite4.jpg

bite1.jpg

Ha kedvet kaptál egy extrém masszázshoz, korábbi cikkünkből bátran meríthetsz ihletet hozzá!

(Forrás)

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Szerző: DD Tomi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr968882416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása