Hogyan szorítod ökölbe kezedet? Ámulni fogsz, mennyit elárul rólad!

jún28

Ehhez a személyiségteszthez aztán végképp semmire nincs szükséged, ami ne lenne mindig az kezed ügyében. Csak szorítsd ökölbe a kezedet - ahogy szoktad, ha esetleg dühös vagy, és ez is többet elárul rólad, mint gondolnád!

okol.jpg

Lássuk, mit árul el rólad az öklöd! A megfelelő szám után olvashatod, hogy mi a jellemző rád!

1.) Egy igazi emberbarát

Még akkor is hajlamos vagy segíteni másoknak, ha ez kellemetlenségekkel járhat számodra. Mindig új tapasztalatokra és több tudásra éhezel. Rendkívül energikus, ezzel összefüggően kicsit türelmetlen vagy. A hozzád hasonló embereket kalandoroknak, sőt fenegyerekeknek nevezik, ugyanakkor nem értik, hogy miért vagy sokszor ideges, és hogy mennyire szükséged van a segítő vagy éppen óvó kézre. Kétségbeesetten vágysz az elismerésre és arra, hogy elfogadjanak, ez gyakran sodor olyan emberek mellé, akik kihasználják kedvességedet. De az erős belsőd sosem engedi, hogy gyengének lássanak, vagy cserben hagyj másokat. Épp ezért mindig meg fogod védeni azokat, akiknek szüksége van erre, maximum egy kicsit óvatosabb leszel.

2.) Te tényleg kreatív vagy.

Társaságkedvelő vagy, és sokféle embert vonz személyiséged. A barátaid szeretnek az őszinteségedért és éles eszedért. Magabiztos vagy és meglehetősen önérzetes is. Szorgalmas és pontos vagy, valódi köteléket jelentesz a barátaid között, emellett üzleti vezetőként is remekelsz. Bár a kudarctól való félelmed gyakran megakadályozza bátor döntéseidet, mert félsz, hogy sérülnének érzéseid. Gyakran várod a helyeslést és az elismerést. A legfőbb, hogy mindig higgy magadban, még akkor is, ha senki nem hangoztatja, hogy mennyire jó is vagy. Mindent egybevetve az is lehetséges, hogy csak olyan emberek vesznek körül, akik irigyek a sikereidre.

3.) Abszolút elragadó személyiség vagy.

Éles eszű és ékesszóló vagy, de valamiért félénk is, és ez sokszor meggátolja ezen képességeid felszínre kerülését. Emiatt sok ember hallgatagnak tart, olyannak, aki nem szívesen kommunikál. Sokat gondolkodsz, és kínosan aprólékos vagy, és néha túl sokat vársz el magadtól, ami felesleges szorongásokat vált ki. Előrelátó vagy, és arra törekszel, hogy semmi ne zavarja a belső harmóniádat. A hozzád közel állók nagyon jól érzik magukat veled. Néha elviselhetetlenül szomorúnak érzed magad amiatt, hogy nem építesz könnyen kapcsolatokat, csatlakozol egy csoporthoz, vagy barátkozol. De ne vedd ezt a szívedre! Csak kicsit rugalmasabbnak és barátságosabbnak kell lenned, és az emberek, akik korábban féltek megközelíteni téged, máris megpróbálnak majd kapcsolatba kerülni veled.

Kövesd blogunkat, ha szeretnél további érdekességekről olvasni! Új bejegyzéseink a Facebook oldalunkon is megjelennek, lájkolj minket ott is! Köszönjük! ;)

Forrás

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr888848160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csak Norris 2016.06.28. 14:14:02

Ja, vagy a 2-es módon tarja ökölbe az is a kezét aki valaha karatézott.
süti beállítások módosítása